HERNE – Fanfare Sint-Pieter-Herleving organiseert kermisweekend

C21

HERNE – Fanfare Sint-Pieter-Herleving organiseert kermisweekend

Aankondiging
© Deschuyffeleer
 
Aankondiging_kermis_spk_2013
 

Zoals de laatste jaren gebruikelijk draagt de koninklijke fanfare Sint-Pieter-Herleving ook deze keer de organisatie van het kermisweekend op het kantelweekend van augustus en september in deelgemeente Sint-Pieters-Kapelle. Veel draait hierbij uiteraard rond muziek. Nieuw is wel de rommelmarkt die voor de eerste keer door het jeugdensemble Crescendo SPH wordt op poten gezet. Een bijzondere aandacht gaat ook naar het vieren van 5 jaar Muziek Anders voor en door muzikanten met een beperking.

Het kermisweekend wordt muzikaal op gang geblazen door de organiserende fanfare op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus telkens om 20u in de polyvalente feestzaal met het concert ‘A tribute to music’. De fanfare van voorzitter Mark Janquart staat hierbij onder de leiding van dirigent Pascal Bosmans. Vooraf reserveren (0474/24.37.46) is hier wel de boodschap.
 
Vanaf de prille morgen loopt op zondag 1 september de eerste rommelmarkt die door het recent opgerichte jeugdensemble Crescendo SPH in goede banen wordt geleid. Een bijzonder rommelmarkthoekje is er hierbij ook voor de kinderen. En vanaf ’s middags is het ook aanschuiven geblazen voor de kermisbarbecue.
 
De viering van het 5-jarig bestaan van Muziek Anders waarbij muzikanten met een beperking aantonen dat ook zij best muzikale talenten bezitten start om 15u30. Ere-genodigde is hier entertainer Eric Baranyanka, één van de meest bekende medewerkers van Ketnet. Deelnemers aan de bijzondere happening zijn steeds welkom en kunnen om mee te spelen nog steeds aangemeld worden via aline.mark@telenet.be of 0475/37.22.22.
 
In de loop van de namiddag is er ook een gastoptreden van de harmonie Kunst na Arbeid uit Veldegem met wie de organiserende fanfare de beste contacten onderhoudt.
 
Meer info over dit alles op www.uwfanfare.be .       
 
   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief