Sluikstorten in GOOIK en ongeluk in HERNE

C21

Sluikstorten in GOOIK en ongeluk in HERNE

Politielogo_heel_goed_20103_p200
Repro EP

In de Asseveldstraat in Gooik lagen 4 zakken vuilnis verspreid over de straat. In de Stationstraat in Herne gebeurde er een ongeluk tussen een personenwagen en een vrachtwagen.

Sluikstorten in de Asseveldstraat in GOOIK
 
In de Asseveldstraat in Gooik lagen 4 zakken met allerlei voedingswaren  verspreid tussen het kruispunt met de Hondsbergstraat en het Kruispunt met de Langestraat. De gemeente Gooik gelaste zich met de weghaling. P-V wordt opgesteld voor dit milieudelict.
 
 
Verkeersongeluk in HERNE
 
In de Stationstraat in Herne gebeurde er een ongeluk. LR reed met zijn personenauto in de Stationsstraat in de richting van Herne Centrum . Op dat ogenblik is GH met zijn vrachtauto traag achteruit aan het rijden in de richting van Herne Centrum. Er reden nog enkele auto’s voor hem in dezelfde richting dewelke de vrachtauto links aan het inhalen waren. Eens voorbij de vrachtauto dienden deze auto’s te stoppen voor het rode verkeerslicht aan het kruispunt met de Edingsesteenweg . LR wil nog de vrachtauto voorbij steken doch er reden op dat ogenblik voertuigen uit de tegenovergestelde richting . LR wil nog snel achter  vrachtauto terug naar rechts rijden doch bij het uitvoeren van dit maneuver kwam hij tegen de linker achterhoek van de vrachtauto terecht. PV werd opgesteld.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief