HERNE - Cocktail-carwash voor Tsjechië

C21

HERNE - Cocktail-carwash voor Tsjechië

Carwash_jwb_aug_2013__2_
HERNE - Cocktail-carwash voor Tsjechië - Jonge Ware Broeders Herfelingen - © Deschuyffeleer
 
Carwash_jwb_aug_2013__3_
HERNE - Cocktail-carwash voor Tsjechië - © Deschuyffeleer
 
Carwash_jwb_aug_2013__5_
De voorzitter De Ware Broeders en Karlien Moonens voorzitter van de jongerenafdeling de Jonge Ware Broeders - © Deschuyffeleer
 

De Jonge Ware Broeders van Herfelingen mochten tijdens hun cocktail-carwash aan de kerk tal van voertuigen van familie, vrienden, kennissen en sympathisanten een flinke poetsbeurt geven. Het mooie zomerweer in de namiddag verleidde bovendien ook menig bestuurder even te nippen aan een flink uit de kluiten gewassen cocktail.

De Jonge Ware Broeders, de jongerenafdeling van de Koninklijke Fanfare De Ware Broeders, willen toekomend jaar graag hun buitenlands zomerkamp optrekken in Tsjechië. Om zich in te dekken tegen de eerder grote kosten pakt het bestuur nu dan ook al uit met tal van organisaties om de kas te spijzen.
Samen met de bestuursleden Arno Vandenschrieck, Xena Derijcke, Xenia Branckaer, Arnaut Heremans, Truus Van den Broeck en Jasper Devroede heeft voorzitter Karlien Moonens alleszins een goed oog in de werking van de jongerenafdeling. “Zo tellen wij momenteel een 40-tal jongens en meisjes tussen de 7 en 14 jaar die allen heel nauwgezet de lessen van zowel de noten- als de instrumentenleer als het samenspel volgen. De opstart van een nieuwe klas voor beginnelingen is trouwens ook al gepland voor toekomend jaar maar dat betekent niet dat nieuwkomers die elders reeds lessen volgden nu ook al niet welkom zijn”.
Als alles meezit vertrekt de jeugdafdeling dan ook volgende zomer voor een tiental dagen op kamp naar het Tsjechische Karstgebied. “En een dagje Praag zit er waarschijnlijk ook wel in”, aldus een gedreven Karlien Moonens. De vorige jaren waren de Jonge Ware Broeders reeds te gast in Oostenrijk en Italië.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief