HERNE - Winnepoe sluit de vakantiedeuren

C21

HERNE - Winnepoe sluit de vakantiedeuren

Winnepoe_aug_2013__1_
HERNE - Winnepoe sluit de vakantiedeuren - © Deschuyffeleer
 
Winnepoe_aug_2013__4_
Vlnr Linda Thiels, Lisa Derijcke, Dries Thienpondt en Tomas De Lange - © Deschuyffeleer
 
Winnepoe_aug_2013__6_
OCMW Herne - Linda Thiels en secretaris Patrick Sergooris - © Deschuyffeleer
 

Na negen weken drukke activiteiten sloot speelpleinwerking Winnepoe in de parochielokalen in de Lindestraat haar activiteiten succesvol af met een uitgebreide ontvangst van de ouders en familie van de kinderen en een barbecue voor de leiding en de monitoren. Het was reeds het 20ste jaar dat het OCMW de werking organiseerde. Er schreven nog nooit zoveel kinderen in. Met 72 aanwezigen was 8 juli alleszins een absolute topdag.

Per groep van 10 à 15 kinderen werd een monitor voorzien. Zo telde de speelpleinwerking er dit jaar in totaal 20. De monitoren, meestal van eigen bodem, speelden dan ook gretig in op de aangeboden en goedbetaalde vakantiejob. De leiding lag in de handen van de coördinatoren Lisa Derijcke en Dries Thienpondt.
“Gemiddeld daagden per dag zo’n 58 jongelingen tussen de 3 en 12 jaar op”, aldus de speelpleinverantwoordelijke en jeugdconsulente Linda Thiels. “In totaal boden zich 262 kinderen aan en dat is exact 35 meer dan vorig jaar. Feit is wel dat de weergoden de speelpleinwerking dit jaar bijzonder gunstig gezind waren”.
Op het rijk gevulde programma stonden onder meer ook een dagje picknick en een gezamenlijke uitstap. Het rijk assortiment auto’s, tractors en ander rollend en rijdend speelgoed werd inmiddels al opgeborgen samen overigens met de herinnering aan een onvergetelijke vakantie.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief