HERNE - Griezelen tijdens Tweede Nacht Der Duisternis

C21

HERNE - Griezelen tijdens Tweede Nacht Der Duisternis

8558_522679267800231_1232567789_n
HERNE - Griezelen tijdens Tweede Nacht Der Duisternis

Op zaterdag 12 oktober pakt de Kulraad uit met de tweede editie van de Nacht van de Duisternis. Vorig jaar overleefden meer dan vierhonderd dappere wandelaars de primeur-editie van de verrassende, spannende en fikse spannende griezelwandeling. Deze keer zijn er alleszins meer acteurs, vloeit er nog meer bloed en stijgt de adrenaline zeker tot over het kookpunt. Na de tocht kunnen de deelnemers alle emoties van zich afschudden met een herfstbarbecue, opkwikkende drankjes en een spetterende vuurshow.

Die zaterdagavond wordt Herne dan ook opnieuw in duisternis gehuld. Om alles terug in goede banen te leiden en de wandelaars in het donker beslist de stuipen op het lijf te jagen zag de ploeg van organisator Arnout De Vis zich verplicht meer medewerkers aan te trekken. Met de versterkte ploeg geven zij er dan ook beslist nog een grotere lap op. Het parcours loopt langs wandelpaden, velden en bos. Wandelschoeisel is dus aangewezen.
Kaarten zijn - vanaf 12 september  - te koop in ’t Leeshoekje en kosten 3 euro. Aan de kassa  betaal je  4 euro. Het vertrek is voorzien van 20 tot 21 u aan het kaatsplein in het centrum.
Meer info op 0499/72.17.38 of via kulraad@gmail.com of op www.facebook.com/kulraad.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief