HERNE – Fanny Bernier gaat voor Miss Vlaams-Brabant

C21

HERNE – Fanny Bernier gaat voor Miss Vlaams-Brabant

Miss_vl-brabant_2013_1_
HERNE – Fanny Bernier gaat voor Miss Vlaams-Brabant
 

Fanny Bernier uit de Geraardsbergsestraat in St-Pieters-Kapelle is kandidate nummer 10 voor de verkiezing van Miss Vlaams-Brabant. Zij doet dan ook een oproep om haar vanuit de publieksjury daadwerkelijk te steunen door alsnog uiterlijk zondag om 23u45 via sms voor haar te stemmen.

De verkiezingen van Miss Vlaams-Brabant gelden als voorselectie voor de verkiezingen van Miss België 2014. Fanny Bernier: “Ik neem deel aan de verkiezingen om meer zelfvertrouwen te krijgen en ook omdat het een leuke ervaring is. Het geeft mij ook de kans om veel mensen te ontmoeten. Zo heerst er overigens momenteel in de schoot van de groep kandidates voor Miss Vlaams-Brabant alvast al een bijzonder leuke sfeer”.
 
Fanny Bernier, 22 jaar jong, sociaal, glimlachend en open-minded, is afkomstig van Braine-l’Alleud maar woont er nu al een drietal jaren samen met haar moeder in St-Pieters-Kapelle. Als afgestudeerde in toerisme is zij tweetalig maar weet zij zich ook best uit te drukken in het Engels en het Spaans. Haar hobby’s zijn reizen, lezen en fitness.
 
Als kandidate nummer 10 is Fanny Bernier ook te volgen op haar facebook-pagina: https://www.facebook.com/MissVlaamsBrabant2014Kandidate10FannyBernier
 
Wie haar wil steunen kan uiterlijk tot zondagavond één- of meermaals sms’en naar 6665 met de boodschap MVB10.
 
De verkiezing van Miss Vlaams-Brabant gaat door op zondag 15 september in Roosdaal in het Belleheide Palace.    
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2013
Godelieve Dechuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief