HERNE – Fundance gaat nieuw dansjaar in

C21

HERNE – Fundance gaat nieuw dansjaar in

Fundance_2013_een_nieuw_dansjaar__32_
HERNE – Fundance gaat nieuw dansjaar in - © Deschuyffeleer
 
Fundance_2013_een_nieuw_dansjaar__29_
Fundance gaat met Anne Herickx het nieuwe dansjaar met veel enthousiasme tegemoet - © Deschuyffeleer
 
Fundance_2013_een_nieuw_dansjaar__40_
Anne Herickx - Fundance - © Deschuyffeleer
 

Ook voor Fundance, de dansgroep onder de leiding van Anne Herickx, behoren de vakantiegenoegens tot het verleden. In de Hernekouter waren de talrijke leden dan ook op de afspraak voor de eerste sessies Zumba - het paradepaardje - van het nieuwe dansjaar. Nieuwe leden zijn overigens ook nu nog steeds bijzonder welkom.

Sinds de overkomst van Fundance vanuit het Baljuwhuis in Galmaarden naar de sporthal De Hernekouter en de gemeentelijke feestzaal in St-Pieters-Kapelle kent de groep een merkwaardige en stelselmatige groei. Eind vorig dansjaar telde Fundance goed 250 leden. En het ziet er naar uit dat dit dansjaar het aantal dansers en vooral danseressen nog in ruime mate zal toenemen. Fundance staat dan ook open voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met tieners en volwassenen.
 
“Bij onze groep staat fun bij het dansen centraal”, zegt stichtster en draaischijf Anne Herickx. “Iedereen is dan ook welkom, zelfs kinderen met een ietwat minder uitgesproken talent voor dansen. Plezierig leren dansen, je conditie verbeteren zonder de FunFactor te verliezen, bij Fundance kan het allemaal! Fundance brengt dansplezier voor kinderen, tieners en volwassenen en dit met een zeer gevarieerd dansprogramma”.
 
Bij Fundance worden de lessen en het dansprogramma het ganse jaar door gesponnen rond thema’s die jonge mensen sterk aanspreken. Het eerste thema dat aan bod komt is Halloween.  Ook genieten de dansers een gans jaar door van de voorbereiding voor de jaarlijkse fuif en de shows.
 
Door het succes worden de leden opgedeeld in verschillende groepen. Naar leeftijd zijn dit de Kiddies, de Dolfijntjes, de Kirrewietjes , de Teens en de Teens+  Daarnaast zijn er ook nog groepen Hiphop voor boys en girls en Hip open level en bij de volwassenen ook nog de Dancevibes.
 
Anne Herickx, de lesgeefster work-outs, is gediplomeerd instructor Zumba, Toning, 4Kids en Zumba Jammer voor België. Haar sessies, ook voor gevorderden, zijn dan ook bijzonder leuk, vol schwung en zeer kwaliteitsvol. Intussen wordt zij voor het begeleiden van de verschillende groepen ook bijgestaan door een schare getalenteerde jonge monitoren die grotendeels overigens uit haar eigen dansgroep zijn gesproten. Geregeld wordt overigens ook een beroep gedaan op onderrichters van buiten de dansgroep zelf.

Nieuwe leden kunnen deze week gratis de lessen proberen volgens het uurrooster op  www.fundance.be  -  Contact:   fundance@skynet.be  -  0476/909 266. Fundance is ook te volgen op Facebook..
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 sep 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief