HERNE – Mindermobielencentrale bestaat 15 jaar

C21

HERNE – Mindermobielencentrale bestaat 15 jaar

Dsc02220
 
Dsc02225
Dsc02226
Dsc02223

De "Mindermobielencentrale Herne" bestaat 15 jaar. Haar negen vrijwillige chauffeurs werden vandaag dan ook voor hun inzet, hulp en beschikbaarheid extra bedankt met een bloempje, een drankje en een dinertje.
 
De Mindermobielencentrale van Herme werd destijds opgericht door Annick Adriaenssens in samenwerking met Taxistop uit Gent. OCMW-voorzitster Carina Ricour beklemtoonde in haar toespraak het belang en het sociaal impact van hun vrijwillige taak. “Zonder jullie toewijding zou het leven van onze aangesloten leden er allicht heel anders uitzien” aldus de voorzitster. 

Een heel speciale vermelding ging naar Roger Wauterickx. Hij is chauffeur van dienst sinds 1996. 
 
Personen die zich moeilijk kunnen verplaatsen en met een beperkt inkomen kunnen op de dienst mindermobielencentrale beroep doen. Ze worden door één van de aangesloten chauffeurs thuis opgehaald en teruggebracht. De prijs bedraagt 0,29 euro per km en het jaarlijks inschrijvingsgeld is 7 euro.
 
De chauffeurs van de Mindermobielencentrale Herne zijn Roger Wauterickx, Marie-Louise Devriese, Pierre Poelaert, Albert Van Meirhaeghe, Anita Lambregt, Pascal Neven, Marcel Copriau, Francine Destaercke en Willy Wauters.
 
Info en contactpersoon:  Nancy Van den Eynde 02/396 21 22 .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief