HERNE – Consulente reikt stijl- en kleuradvies aan

C21

HERNE – Consulente reikt stijl- en kleuradvies aan

Kleur_en_stijladvies_kvlv_st-p-kapelle__1_
HERNE – Consulente reikt stijl- en kleuradvies aan - © Deschuyffeleer
 
Kleur_en_stijladvies_kvlv_st-p-kapelle__3_
HERNE – Consulente reikt stijl- en kleuradvies aan - © Deschuyffeleer
 
Kleur_en_stijladvies_kvlv_st-p-kapelle__4_
Voorzitter en secretaris KVLV afdeling St-Pieters-Kapelle - © Deschuyffeleer
 
Kleur_en_stijladvies_kvlv_st-p-kapelle__2_
Het was Ruth Coopman die als stijl- en kleurenconsulente de aanwezigen een flinke portie stijladvies op een schoteltje aanbood - © Deschuyffeleer
 

De KVLV-afdeling St-Pieters-Kapelle met voorzitter Francine Vermeersch pakte uit met een informatiesessie over Stijl en Kleuren bij Kleding. Het was Ruth Coopman die als stijl- en kleurenconsulente de zieke Jenthe Kestemont uit Herfelingen verving en de aanwezigen in die zin een flinke portie stijladvies op een schoteltje aanbood.

Stijladvies bij kleding draait rond het uitpakken met een outfit die de juiste combinatie van kledij en bijhorigheden inhoudt. ‘Goed gekleed gaan’ betekent rekening houden met een hele reeks factoren zoals kleurtype, lichaamsbouw, persoonlijkheid, levenswijze, beroepsleven en hobby’s.
 
Om een eigen persoonlijke stijl te ontwikkelen is het belangrijk je karakteristieken te kennen. Iedere persoon is uniek en vertoont een specifieke lichaamsbouw en bijzondere gelaatstrekken. Het geeft iemand een gevoel van zelfvertrouwen wanneer je kledij draagt die je goed staat en waarin de persoon zich bovendien goed voelt.
 
Ruth Coopman zocht dan ook met de aanwezigen naar de perfecte harmonie tussen wie ze zijn en wat ze aantrekken en dragen om hun persoonlijkheid en fysionomie extra in de verf te zetten.
 
Op 27 november en 4 december gaan de dames van de KVLV-afdeling St-Pieters-Kapelle zelf kralen maken met fimo-klei.  Deze workshop die ook toegankelijk is voor niet-leden gaat door in de Polyvalente zaal en vangt aan om 19u30.
 
“Juwelen maken met Fimo is niet duur en heel eenvoudig. Je bakt de parels in een gewone keukenoven en je leert ze in de meewerkdemonstraties elegant afwerken. Beslist mogelijkheden genoeg om een nieuwe sierradenset samen te stellen. Heb je nog ergens kleine parels van een kapotte ketting, breng deze dan gerust mee. Je kan ze verwerken in een eigen  nieuw ontwerp” aldus voorzitter Francine Vermeersch
 
Inlichtingen sprokkelen en inschrijven kan via 02/ 396 15 57 of via mail op kvlv.sintpieterskapelle@gmail.com

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief