Kunst en cultuur HERNE bezoekt Meteo TOLLEMBEEK

C21

Kunst en cultuur HERNE bezoekt Meteo TOLLEMBEEK

Herne_meteobezoek_g
De groep uit Herne bracht een bezoek aan het metro station
 
004
 

Zopas mocht Meteo Tollembeek, een select clubje van hoger opgeleide vrouwen en heren verwelkomen die allemaal dezelfde passie delen, namelijk de kunst en cultuur ontdekken en dit liefst in eigen streek.

Het gezelschap dat regelmatig met elkaar op uitstap gaat ,koos deze keer voor het weerstation in het nabij gelegen Tollembeek, één van de meest bezochte bezienswaardigheden uit het pajottenland .

Het is al lang geen publiek geheim meer dat Meteo Tollembeek een zeer grote aantrekkingskracht uitoefent op diverse verenigingen die steeds van verder komen en de weg naar deze kleine deelgemeente uit Galmaarden weten te vinden.

Voor deze heren en dames was het een zeer leerrijk bezoek want tot op heden hadden ze niet het minste idee dat er, vlakbij hun gemeente, een observatiestation bestaat dat zoveel weerkundige informatie ter beschikking van de bezoekers stelt met inbegrip van een eigen handboekje dat het bezoek ondersteunt. 

Zeker het binnengedeelte, waarbij heel wat weerkaarten en satellietbeelden worden getoond en besproken, kon op heel wat waardering rekenen van het aanwezige publiek.

Meteo Tollembeek is dan ook de uitgelezen plek om een gezellige namiddag met vrienden door te brengen en iets te leren over het onderwerp waar we alle dagen over praten. ”Het Weer”

Het Pajottenlandse weerstation is te volgen via www.meteotollembeek.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2014
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief