HERNE – Wandel mee ten voordele van Oxfam Trailwalker

C21

HERNE – Wandel mee ten voordele van Oxfam Trailwalker

Aankondiging_oxfamwandeling
HERNE – Wandel mee ten voordele van Oxfam Trailwalker - © Deschuyffeleer
 

Als aanloop naar hun deelname aan de Oxfam Trailwalker eind augustus nodigt Elisabeth Cuvelier uit St-Pieters-Kapelle samen met haar teamleidster Anouk Tilmant en haar twee overige kompanen Edwige Boulet en Estelle Marchand op zaterdag 24 mei vrienden, sympathisanten en wandelaars uit op hun solidariteits- en steunwandeltocht vanuit de gemeentelijke polyvalente feestzaal in St-Pieters-Kapelle. De opbrengst van de organisatie gaat naar Oxfam.

Tijdens het week-end van 30 op 31 augustus nemen de vier sportieve dames als ploeg L’Efformidable met inschrijvingsnummer 217 deel aan de Oxfam Trailwalker in de Hoge Venen. Hierbij dienen de ploegen 100 km te wandelen binnen een tijdspanne van 30 uren.
 
Voorwaarde tot deelname is wel dat de ploegen vooraf allerlei activiteiten op het getouw moeten zetten om minstens 1.500 euro fondsen te werven voor Oxfam. Zo verkochten zij eerder ook al chocolade. Ook bestaat de mogelijkheid de ploeg en Oxfam nog verder te steunen door sponsoring. Overigens sprokkelden de reeds 277 ingeschreven teams voor het evenement in de Hoge Venen door hun verschillende voorafgaandelijke steun- en sponsoracties over het ganse land al om en bij 150.000 euro bij elkaar. 
 
De wandeltocht vanuit St-Pieters-Kapelle in het uiterste hoekje van het Pajottenland biedt de deelnemers de gelegenheid te kiezen uit uitgestippelde afstanden van 5, 10 of 15 km. Ook wie niet wil of kan wandelen maar toch de sfeer wil opsnuiven is welkom. En om achteraf te bekomen van de sportieve inspanningen voorziet het team alleszins ook lekkere hapjes en frisse drankjes. De organisatie loopt van 9 tot 16u. Deelnemen kost 3 euro. Naast het steunen van L’Efformidable en Oxfam krijgen de wandelaars door hun deelname alleszins ook nog een sportieve en gezonde brok in- en ontspanning voorgeschoteld in één van de mooiste groene en landelijke decors in het Pajottenland.     
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief