HERNE – Open Vld-familie levert 200 kg plastiekdopjes af

C21

HERNE – Open Vld-familie levert 200 kg plastiekdopjes af

Open_vld_en_lbg_zamelen_dopjes_in
HERNE – Open Vld-familie levert 200 kg plastiekdopjes af - © Deschuyffeleer
 
Dopjes_03
Elke Malotiaux: “Robert Rotsaert was de grote voortrekker van het initiatief binnen de afdeling Herne. Daarom is het voor ons niet meer dan normaal dat we deze actie blijven voortzetten” - Foto ingezonden
 

De dopjesactie die ooit begon door toedoen van haar bijzonder sociaal geëngageerde ondervoorzitter wijlen Robert Rotsaert laat ook nu nog zijn sporen na. Zo bezorgde de Open Vld-familie met haar plaatselijke afdeling en de Liberale Bond der Gepensioneerden opnieuw een vracht van goed 200 kg plastiek dopjes af bij de actie ‘Ternat dopt mee’ ten voordele van het Belgisch Centrum voor Geleidingshonden.    

De actie ‘Ternat dopt mee’ wordt sinds 2010 ondersteund door de meeste Open Vld- afdelingen van het Pajottenland. Ook die van Herne. Voorzitter Elke Malotiaux: “Robert Rotsaert was de grote voortrekker van het initiatief binnen de afdeling Herne. Daarom is het voor ons niet meer dan normaal dat we deze actie blijven voortzetten”.
 
Dopjes kunnen nog steeds bezorgd worden bij het inzamelpunt in de Leenstraat 43 in Herne, waar Anna, de weduwe van Robert, ze met veel plezier in haar schuur stockeert tot de volgende overhandiging in Ternat.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief