HERNE – Ban Sabai massage opent terug de deuren

C21

HERNE – Ban Sabai massage opent terug de deuren

Ban_sabai_terug_open
HERNE – Ban Sabai massage opent terug de deuren - © Deschuyffeleer
 

Na een lange periode van inactiviteit wegens een sportongeval opent Ban Sabai massage vanaf woensdag 1 oktober opnieuw de deuren van de zaak. Wie er eventjes in alle rust en in alle ernst wil komen verpozen is er voortaan, na afspraak, opnieuw welkom. En op zondag 19 oktober is er meteen ook, naar jaarlijkse gewoonte, een grootse opendeurdag.

“Naar aanleiding van de heropening hebben wij ons aanbod uitgebreid met Thaise gezichtsmassage als combinatiepakket”, zegt zaakvoerster Wannie Sriboran. “En vanaf januari pakken wij ook uit met de enige en echte traditionele Thaise yoga massage”.
De jaarlijkse opendeurdag dan weer gaat door op zondag 19 oktober vanaf 10u. Belangstellenden zijn er dan welkom om een kijkje te komen nemen, van een hapje en een drankje te genieten en een gezellige praatje te slaan. “Mensen die helemaal nog geen ervaring hebben met onze massages bieden wij die dag overigens een korte gratis voetmassage aan. En tijdens de opendeur zijn er ook cadeaubons verkrijgbaar ter waarde van 55 euro maar waar voor de gelegenheid een korting van 5 euro wordt op gegeven”, aldus nog Wannie.
Ban Sabai massage van Henk Allebosch en Wannie Sriboran is te vinden in de Liezebeekwijk 74.   
Meer info op www.bansabai.be of via 0495/91.76.83 of 0487/35.02.93.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief