HERNE – Seniorenraad sluit petanqueseizoen af

C21

HERNE – Seniorenraad sluit petanqueseizoen af

Dsc02528
 
Dsc02530
Dsc02521
Dsc02525
 

De seniorenraad van Herne sloot het petanqueseizoen af met de prijsuitreiking. Winnaar is Roger Splingaer geworden met 283 punten. De ganse zomerperiode door namen nagenoeg 34 senioren deel aan de in totaal 23 wekelijkse wedstrijden. Onder hen zijn er zelfs 9 die iedere speeldag present tekenden. Ook het gemiddelde van alle spelers ging overigens omhoog in vergelijking met vorig jaar.

Gelijktijdig met de spelers van het pétanquetornooi zorgden ook de zomerkaarters wekelijks voor de ambiance in en rond het Parochiaal Centrum.

De pétanqueclub heeft overigens drukke tijden achter de rug. Voorzitter Paul Peeters :”Buiten onze deelname aan een 5-tal tornooien in de omgeving, stonden wij dit jaar voor de eerste keer ook zelf in voor de organisatie van het OKRA-tornooi van het gewest Pajottenland. Eén van onze ploegen wist zelfs de overwinning te behalen”.

Door het stijgend aantal spelers zag de seniorenraad zich ook genoodzaakt in de loop van het jaar het aantal speelterreinen fors op te trekken. “Door het inrichten van vier nieuwe banen beschikken wij thans over in totaal 9 pistes. De uitbreidingswerken gebeurden weliswaar tijdens de warmste zomerweek maar door de vlotte medewerking van de Parochiale Werken en het gemeentebestuur wist onze werkploeg tijdig de klus te klaren voor het OKRA-tornooi op 1 september”, aldus een bijzonder opgetogen voorzitter.

Het pétanqueseizoen 2009 opent alleszins op dinsdag 7 april.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief