HERNE – Oldtimerclub De Retrovrienden pakt uit met een Technical Day

C21

HERNE – Oldtimerclub De Retrovrienden pakt uit met een Technical Day

Aankondiging_technical_day
HERNE – Oldtimerclub De Retrovrienden pakt uit met een Technical Day - © Deschuyffeleer
 

De oldtimerclub De Retrovrienden met haar roots zowel in het Pajottenland als in de Denderstreek stelt liefhebbers van oldtimers in de gelegenheid om op zaterdag 31 januari een eerste Technical Day bij te wonen in het centrum voor volwassenenonderwijs in Aalst. De bijeenkomst staat open zowel voor clubleden als voor niet-leden. Er zijn wel maar 20 plaatsen beschikbaar.

“Wie in het kader van zijn oldtimerhobby meer wil weten over autotechniek, zelf kleine herstellingen en onderhoudswerkzaamheden wil uitvoeren of zelf een andere auto wil aanschaffen zonder daarbij bij de verkoper direct door de mand te vallen is op onze Technical Day op het juiste adres”, zegt voorzitter Luc Appelmans. “Want daar leren de aanwezigen stap voor stap met prachtige foto’s en duidelijke beschrijvingen hoe een oldtimer functioneert ongeacht welk merk. Men dient absoluut niet te beschikken over enige technische voorkennis of technisch te zijn aangelegd om de cursus te kunnen volgen”.
“De deelnemers worden alleszins ook in het bezit gesteld van zeer toegankelijk cursusmateriaal met prachtige afbeeldingen. En alles wordt dan nog eens bijzonder helder en uiterst gedetailleerd uitgelegd en kan meteen aan de praktijk afgetoetst worden”, benadrukt de enthousiaste voorzitter nog. “En zo wordt het beslist een leuke bedoening waarbij de deelnemers alleszins even de oude lucht onder de motorkap kunnen opsnuiven”.
Voor de Technical Day stelt het centrum voor volwassenenonderwijs Tanera op zijn campus De Voorstad aan de Welvaartstraat in Aalst zowel zijn polyvalente zaal als zijn werkplaats ter beschikking. Het daggebeuren is overigens een aanvulling op de lessenreeks ’t Gaspedaal in het clubboekje De Retro Vriend in een redactie van Wilfried Temmerman.
De Retrovrienden beschikken met De Egelantier en met De Turfput over een clublokaal zowel in Herne als in Berlare.  
De cursusdag vangt aan om 9u30 en eindigt omstreeks 15u. Door de club wordt tussendoor een drankje aangeboden. Voor de goede gang van zaken dient wel vooraf en dit voor 25 januari ingetekend te worden via www.deretrovinden.be . Meer info kan ingewonnen worden via info@deretrovrienden.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief