HERNE – Arthe{rne} stelt werken tentoon in het Bavocentrum

C21

HERNE – Arthe{rne} stelt werken tentoon in het Bavocentrum

Aankondiging_tt_bavo_dec_2014
HERNE – Arthe{rne} stelt werken tentoon in het Bavocentrum - © Deschuyffeleer
 

Tijdens het weekend van 19 op 21 december zet het kunstenaarscollectief Arthe{rne} een tentoonstelling met schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerk op in het Bavocentrum in Herfelingen. Aan de tentoonstelling, dit jaar aan zijn tweede editie toe, verlenen een tiental kunstenaars hun medewerking. De toegang is rolstoeltoegankelijk en gratis.

“De deelnemende kunstenaars komen allemaal uit Herne en zijn deelgemeenten. De meesten volgen academie, de anderen dan weer niet. Maar allen dragen kunst een warm hart toe en leveren zich dan ook ten volle aan hun hobby over”, zegt Monique Geeroms, één van de drijvende krachten in het gezelschap en zelf één van de deelnemende kunstenaars. “Dit jaar wijken wij met onze tentoonstelling wel noodgedwongen uit naar het Bavocentrum omdat in het Dominicanessenklooster nog volop verbouwingswerken aan de gang zijn”.
De vernissage gaat door op vrijdag 19 december vanaf 19u. De tentoonstelling is dan verder toegankelijk op zaterdag van 14 tot 19u en op zondag van 14 tot 17u.
De deelnemende kunstenaars zijn Diana Bellemans, Walter Boeykens, Alphonse en Chantal Deglas, Isabelle Demel, Marleen Erauw, Monique Geeroms, Patrick Van Eesbeek, Marianne Van Herreweghe en Christiane Van Israël.
Meer info bij Monique Geeroms (0496/15.08.27). 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief