HERNE – Tekenwedstrijd “Club8”

C21

HERNE – Tekenwedstrijd “Club8”

2008-02-06_club81jpg
 
2008-02-06_club82
2008-02-06_club83
 


Vincent Noote, een jonge snaak uit Herfelingen, werd de winnaar van de tekenwedstrijd op onderleggers georganiseerd door “Club8” 

 “Club8” is een vereniging van 8 Hernse handelaars. Sinds 2003 bundelen zij kosten en moeite om een gezamenlijk reclamecampagne op te zetten. Zij steunen lokale verenigingen door gratis onderleggers ter beschikking te stellen. “Op jaarbasis verdelen wij zo’n 50 000 exemplaar. Meteen vangen wij dan ook geen twee maar drie vliegen in één klap” weet Franky Timmermans te vertellen. “De verenigingen voelen zich gesteund, de collaga-handelaars staan letterlijk en figuurlijk in de kijker en door mee te doen aan de tekenwedstrijd is ook het jong plubliek een tijdje zoet”.

In 2007 werden zo’n 300 teken-meesterwerken via de verschillende handelaars ingezameld. Aan 17 inzendingen komende uit alle uithoeken van het Pajottenland werd een prijs toegekend gaande van radio-CD-speler tot stripverhaal.   

De jonge winnaars stonden maar al te graag te kijk voor de groepsfoto van het jaar.

Voor het bekomen van onderleggers kan men terecht bij de leden van “Club8”  : Centrale verwarming en sanitair De Karekiet  –  Bloemsierkunst Helianthus – Vee- en vleeshandel Derijcke – Electro-service Timmermans – Garage-carrosserie Deviche  – Schilder- & decoratiewerken Bellemans – Taverne-Restaurant De Egelantier en Hobbywinkel Dekens-De Buys.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 feb 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief