HERNE – Filmavond in openlucht in het Dominicanessenklooster

C21

HERNE – Filmavond in openlucht in het Dominicanessenklooster

Kinsman_dominicanessen
HERNE – Filmavond in openlucht in het Dominicanessenklooster - © Deschuyffeleer
 

Op woensdag 26 augustus 2015 om 21u organiseert het gemeentebestuur in samenwerking met de jeugdraad een openluchtcinema in het Dominicanessenklooster. Een ideale gelegenheid om samen met vrienden de zomervakantie gezellig af te sluiten.

De toegang is gratis. Drank en snoep worden ter plaatste verkocht door de jeugdraad. Bij slecht weer zal de voorstelling binnen doorgaan.
De film die wordt vertoond is ‘Kingsman: The Secret Service’. In die film rekruteert een uiterst geheime organisatie voor spionnen een ongepolijste maar talentvolle kwajongen voor hun trainingsprogramma. Net op dat moment evenwel wordt de wereld bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.
‘Kingsman: The Secret Service’ is een Britse actie-thriller uit 2014 in een regie van Matthew Vaughn. De film is gebaseerd op de stripboekenserie The Secret Service van Dave Gibbons en Mark Millar. De filmmuziek werd gecomponeerd door Henry Jackman en Matthew Margeson. Bekende nummers uit de film zijn Give It Up, Bonkers, Free Bird, Slave to Love, Get Ready for It. Voor de hoofdcast staan onder meer in Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson, Sofia Boutella en Michaël Caine. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 27 jan 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief