HERNE – Succesrijke quiz voor BCH

HERNE – Succesrijke quiz voor BCH

2008-12-16_sportquiz_bch_herne1
 
2008-12-16_sportquiz_bch_herne2
Winnaars
 


Voor het in de kijker zetten van hun 25ste verjaardag organiseerde BCH (Badmintonclub Herne) een heuse sportquiz. In De Egelantier in Herne bundelden 18 deelnemende ploegen hun kennis, hun wijsheid en hun vaardigheden om de ingenieuze, vernuftige en gevarieerde vragen te beantwoorden.

Op een paar uitzonderingen na kwamen de meeste ploegen uit Herne en omgeving. Zo maakten Chiro Rif Raf Kokejane, Katherne en een jeugdploeg van BC Herne hun opwachting. Eén van de ploegen deed beroep op de deskundigheid van radio Donna-nieuwslezeres Els Aeyels.
 
Jan Bosmans, de stem achter het 4FM-programma Avondspits, zorgde voor de presentatie en tussendoor de humoristische noot.
 
Na afloop was menig deelnemer te vinden voor een positieve noot. De puike organisatie, een grote variatie in de vragen en vooral de serene en sportieve sfeer scoorden hoog. Tot éénieders verbazing bleef iedereen in het ongewisse nopens de afkorting van AZ (Altijd Zichzelf) van de Nederlandse voetbalploeg AZ Alkmaar.
 
De podiumplaatsen gingen naar Dender United met  256 punten voor de Concurrenten met 246 punten en Katherne met 222 punten.
 
Voor de winnende ploeg Dender United uit Roosdaal tekenden William De Backer, Patrick Van Den Brande, Geert De Backer en Dirk Van Bellingen. Zij keerden huiswaarts met een fikse waardebon van de Standaard Uitgeverij en een uniek en authentiek BCH-kaartspel.
 
Grote foto : Veerle Depreter (BCH)  - Jan Bosmans - Kim De Rom (BCH)  - Sven De Rom (BCH)  - Luc Somers (BCH) 
Kleine foto : de winnende ploeg Dender United uit Roosdaal.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 sep 2020

archief