HERNE – Chirosterren op het ijs

HERNE – Chirosterren op het ijs

2008-02-17__chiro_herne3
 
2008-02-17__chiro_herne1
 


Zondag was het ijsschaatsen geblazen voor Chiro Herne. In de voormiddag trokken de meisjes de schaatsen aan, terwijl de jongens in de namiddag de deelnemers aan Sterren op het ijs poogden te imiteren.

Zo vertrokken dan ook 61 meisjes en 54 jongens met veel enthousiasme, dik ingeduffeld en met de noodzakelijke handschoenen van aan hun lokaal in de Lindestraat naar de Bloso-ijshal in Liedekerke. Een 15-tal leiders en leidsters verzekerden de begeleiding.  
 
Chiro Herne telt momenteel zo’n 90 leden bij de meisjes en een 75 bij de jongens. Er valt sowieso altijd wat te beleven. Naast de zwemnamiddag, de Halloweenviering, de kinderfuif, het jaarlijks kamp en tal van andere activiteiten staat ook de jaarlijkse schaatsuitstap hoog aangeschreven in het jaarprogramma.
 
Ook hoofdleider Wesley Baeyens zag het zitten “Het wordt opnieuw een ganse bedoening met zo’n meute. Een ongeluk is immers gauw gebeurd. Toch heb ik er samen met de leiding een goed oog in. Er is steeds voldoende omkadering.”
 
Op de foto : Chiro Herne maakt van de gelegenheid gebruik om hun c(h)roque- en spaghettiavond van 14 en 15 maart in de zaal Katholieke Kring in Herne te promoten.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 sep 2020

archief