HERNE – Grootse Open Deur bij Electro Service Timmermans

C21

HERNE – Grootse Open Deur bij Electro Service Timmermans

Electro_timmermans_1
HERNE – Grootse Open Deur bij Electro Service Timmermans - © Deschuyffeleer
 

Naar jaarlijkse gewoonte zet het team van Electro Service Timmermans aan het Heldenplein in het centrum opnieuw de deuren van zijn zaak wagenwijd open voor het grote publiek tijdens het weekend van vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober. En ook nu weer verwent de zaak de bezoekers met extra-kortingen en een stock- en kelderverkoop met OP = OP acties aan mini-prijzen.

Met zijn jong, dynamisch en up-to-date team kent Electro Service Timmermans onder de koepel van EXPERT de jongste jaren een geweldige groei. In die mate zelfs dat er ernstig werk wordt gemaakt van uitbreiding. Trouw aan de geestdrift eigen aan het team en met een warme klantvriendelijkheid heeft de zaak zich inmiddels optimaal gespecialiseerd in Audio TV Video, Grote Huishoudapparaten, Klein Electro, PC & Multimedia, Telecom GPS en alle Accessoires.
Tijdens de Open Deur-dagen zijn er uiteraard vele nieuwigheden te ontdekken. En sowieso komen ook tal van demonstraties zoals met UHD, SUDH en Smart TV aan bod. Ook bestaat de mogelijkheid zich in te schrijven voor het volgen van een cursus Smart TV om optimaal TV te kunnen beleven. De bezoekers kunnen er eveneens de beste draadloze audiosystemen zoals die van SONOS, HEOS by DENON, HARMAN KARDON en SAMSUNG beluisteren. Bij de afdeling Klein Electro dan weer worden vooral robotstofzuigers, Expresso, Soup & Co en windowwashers of ruitenreinigers in de kijker gezet.
Kooklustigen komen beslist ook aan hun trekken met de Siemens inductie en stoomovens. Nieuw zijn ook de Smartphone Solutions – Connected home. En wie graag strijkt kan ter plaatse zijn kunsten testen met een Miele Fashion Master. En elke bezoeker komt overigens ook nog eens in aanmerking voor een Loewe audiospeaker.
Electro Service Timmermans beschikt overigens ook over een snelle, ervaren en accurate service-dienst.
De Open Deur bij Electro Service Timmermans is eveneens ingekapseld in de actie ‘Herne Opendeurt!’ van de plaatselijke middenstanders in samenwerking met het gemeentebestuur.
Meer info op www.electrotimmermans.be,  02/396.17.96.of op deze FACEBOOKPAGINA
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 04 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief