HERNE – Technische Dienst zoekt jobstudenten

C21

HERNE – Technische Dienst zoekt jobstudenten

Jobstudenten_gezocht
HERNE – Technische Dienst zoekt jobstudenten - © Deschuyffeleer
 

Om zowel tijdens de paasvakantie als tijdens de vakantiemaanden in de zomer de technische dienst van de gemeente te versterken is het gemeentebestuur op zoek naar jobstudenten. In die periodes kampt de technische dienst immers met enig capaciteitstekort doordat ook de eigen personeelsleden graag in die periodes enige dagen verlof wensen te nemen. Wie als jobstudent graag de handen uit de mouwen steekt en zo ook graag zijn of haar steentje bijdraagt aan het gemeentelijk welzijn is dan ook meer dan welkom.

De kandidaten, zowel jongens als meisjes, worden wel geacht onder meer in staat te zijn zelfstandig te kunnen werken en flexibel te zijn in de prestatie-uren, de aard van het werk en de werkomstandigheden. Zij zijn bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B. Enige kennis in het gebruik van bosmaaiers, grasmachines of ander klein werkmateriaal strekt tot aanbeveling. Bovendien dienen de kandidaten gedurende de volledige duur van de aangevraagde periode beschikbaar te zijn.
De kandidaturen worden bij de personeelsdienst op het gemeentehuis ingewacht tegen 29 februari eerstkomend. Zij kunnen daar ook toegestuurd worden via gemeentebestuur@herne.be.
Meer informatie kan bekomen worden bij het diensthoofd van de technische dienst damien.allert@herne.be of de schepen van personeel lieven.snoeks@herne.be.
De in te vullen kandidatenfiches zijn ook beschikbaar op de gemeentelijke website of via deze link .   

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief