HERNE – OCMW verkoopt vier bouwgronden aan sterk versoepelde voorwaarden

C21

HERNE – OCMW verkoopt vier bouwgronden aan sterk versoepelde voorwaarden

Van_cauwenberghelaan
HERNE – OCMW verkoopt vier bouwgronden aan sterk versoepelde voorwaarden - © Deschuyffeleer
 

Op donderdag 3 maart om 14u in café d’Erfzonde gaat notaris An-Katrien Van Laer op verzoek van het OCMW over tot de verkoop van vier goed gelegen bouwgronden langsheen de residentiële Van Cauwenberghelaan en dit tussen de huisnummers 23 en 23D. Een eerste openbare verkoop eind vorig jaar met tal van bijzondere voorwaarden en aan een minimum instelprijs leverde geen resultaat op. Nu geldt er niet langer een bouwverplichting.  

De bouwgronden voor twee aan twee halfopen bebouwing zijn gelegen in de onmiddellijke omgeving van het rondpunt van Kokejane. Een eerste bouwgrond heeft een oppervlakte van 10 a 32. Twee andere bouwgronden hebben ieder een oppervlakte van 05 a 21 terwijl de vierde bouwgrond 05 a 55 groot is.
De bouwgronden worden verkocht voor vrij, zuiver en onbelast en zijn onmiddellijk beschikbaar mits betaling van de prijs en de kosten. De eerdere strikte voorwaarden werden inmiddels sterk versoepeld. Zo gelden er ook geen instelprijzen meer en ook van een bouwverplichting is niet langer sprake.
Nadere inlichtingen kunnen ingewonnen worden ten kantore van notaris An-Katrien Van Laer (02/396.18.78) aan het Heldenplein in het centrum. Daar kunnen ook de verkavelingsakte en de verkoopvoorwaarden kosteloos ingekeken worden.
Met de opbrengst van de verkopen wil het OCMW onder meer de verbouwingen aan het Dominicanessenklooster voor het creëren van bijkomende lokale opvangplaatsen voor asielzoekers (LOI) en voor het inrichten van een noodwoongelegenheid bekostigen.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 feb 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021

archief