HERNE – DIENSTEN-service van start

C21

HERNE – DIENSTEN-service van start

Deschuyffeleer_dsh_opstart_dec_08__8_
 
Deschuyffeleer_dsh_opstart_dec_08__3_
 

De afdeling DIENSTEN-service van de PWA Herne start kort na Nieuwjaar met haar activiteiten. Eén en ander wordt mogelijk door de toekenning van een startkapitaal van 15000 euro en de toezegging van logistieke steun door het gemeentebestuur.

“DIENSTEN-service telt inmiddels voor huishoudelijke hulp met Annik Colman, Anne Heremans, Kathleen Laroche, Frieda De Greef en Isabelle Lombaerts reeds een vijftal werkkrachten. Op korte termijn komen daar alleszins nog twee werkkrachten bij. DIENSTEN-service kadert trouwens in die zin ook in het scheppen van lokale werkgelegenheid. Overigens vallen ook de aanvragen van inwoners voor poets- en strijkdiensten dik in de bus”, aldus voorzitter Kris De Groote PWA Herne.

De vormingscursus voor het nieuw aangeworven personeel gaat door de eerste week van januari in de raadszaal van het gemeentehuis. De eerste module die aan de beurt komt is productenkennis.

Het PWA blijft overigens op zoek naar waardevolle medewerkers voor de nieuwe dienst. De job biedt deze personen een voltijdse of deeltijdse tewerkstelling met veel sociale contacten, een degelijke verloning, een volledige bescherming in de sociale zekerheid.

Info:  Kris Degroote 0478/23 35 54 -  kris.degroote@skynet.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 sep 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 sep 2022
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief