HERNE – Jeugddienst zorgt voor leuke activiteiten voor kinderen en jongeren

C21

HERNE – Jeugddienst zorgt voor leuke activiteiten voor kinderen en jongeren

Jeugd_herne_2016
HERNE – Jeugddienst zorgt voor leuke activiteiten voor kinderen en jongeren
 

De jeugddienst van Herne heeft de komende weken en maanden enkele leuke activiteiten op het programma staan voor kinderen en jongeren. Zo wordt uitgepakt met een knutselnamiddag in het teken van Pasen, met een buitenspeeldag en met een reeks verrassende en bijwijlen uitdagende zomeractiviteiten.

De knutselnamiddag rond het thema Pasen, in samenwerking met de openbare bibliotheek Petrus Naghel, bijt de spits af op woensdag 23 maart en dit vanaf 13u30 tot 16u30. Naast een partij knutselen is er ook een vertelmoment met ‘Kamishibai’. De namiddag wordt afgesloten met een paaseierenraap. De activiteit, die doorgaat in het Dominicanessenklooster, staat open voor kinderen vanaf de leeftijd van 3 jaar. Deelnemen kost 2€. Inschrijven via jeugd@herne.be .
De buitenspeeldag dan, ook in het Dominicanessenklooster, komt er aan op woensdag 13 april. Hier zijn zowel kinderen als jongeren welkom. Zij worden er de ganse namiddag, vanaf 13u30 tot 17u, vergast op tal van verrassende attracties en leuke spelletjes zoals een openlucht poppentheater, een opblaasbaar rodeopaard en glittertattoo’s. Deelnemen is gratis. Inschrijven gebeurt ter plaatse aan het onthaal. Deze activiteit gebeurt in samenwerking met de jeugddienst van buurgemeente Bever en met de bibliotheek Petrus Naghel.  

 
Tijdens de zomervakantie dan weer zijn er alvast al uitstappen gepland naar Kid Rock (15 juli), Walibi (28 juli), de Zonnegloed (9 augustus) en naar zee voor de Zeesportdag (17 augustus).
Meer info via jeugd@herne.be of via 02/397.11.63.

 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2016
Godelieve Deschuyffeleer
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 27 jan 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief