HERNE – Jong CD&V-ploeg bijzonder actief met actie Bezige Bij en de Paaseierenraap

C21

HERNE – Jong CD&V-ploeg bijzonder actief met actie Bezige Bij en de Paaseierenraap

Paaseieren_rapen_herne_1__2_
HERNE – Jong CD&V-ploeg bijzonder actief met actie Bezige Bij en de Paaseierenraap
 

De komende weken beloven bijzonder druk te worden voor de plaatselijke Jong CD&V-ploeg rond voorzitter Brent Roobaert. Want naast het opzetten van de Paaseierenraap zijn zij ook op zoek naar jonge vrijwilligers om die dan figuurlijk in de bloemetjes te kunnen zetten met een kleine attentie.

Bezige bijen 
In het kader van de Week van de Vrijwilliger die dezer dagen loopt en van de Vlaamse Jong CD&V-actie ‘Bezige Bij - Ik ben bij op twitter’ spoort de afdeling thans jonge vrijwilligers tussen de 15 en de 35 jaar op die daadwerkelijk een engagement opnemen. “Vlaanderen telt meer dan 1 miljoen vrijwilligers die belangeloos de handen uit de mouwen steken voor familieleden, milieu, mensen in de buurt, kwetsbare gezinnen, ouderen. Onder hen heel wat jongeren”, zegt Brent Roobaert. “Graag willen we met onze Jong CD&V-afdeling dan ook in het bijzonder de jonge vrijwilligers in de gemeente bedanken voor hun inzet”.
“De actie maakt overigens deel uit van de Vlaamse Jong CD&V-actie op twitter. Deze bezige bijen schrijven immers vanuit hun vrijwilliger zijn mee aan een Wij-verhaal, een sterke lokale gemeenschap waar iedereen oog heeft voor elkaar. Wij kijken deze week dan ook bijzonder uit naar jonge mensen die aan de voorwaarden voldoen. Overigens kunnen ook mensen die een dergelijke vrijwilliger willen voordragen met ons contact opnemen”, aldus nog de voorzitter.
Paaseierenraap
Op paasmaandag 28 maart organiseert de ploeg rond voorzitter Brent Roobaert dan al voor de vierde keer op rij een heuse Paaseierenraap. Die gaat nu door in de tuinen van het Dominicanessenklooster. “Wij beschikken hier over een grote tuin en zullen er dan ook een grote zoektocht van maken. In het Paascafé in de grote zaal kan men verder ook terecht voor een drankje. Alle kinderen tot 12 jaar uit de gemeente zijn overigens welkom”, weet Brent Roobaert te vertellen.
Om 10u30 start de raap voor de min 6-jarigen en om 11u voor de plus 6-jarigen. De winnaar van het gouden ei krijgt alleszins een speciale attentie. De deelname is gratis. Inschrijven is niet verplicht maar wordt om organisatorische redenen bijzonder aanbevolen.
Contacten en inschrijven kunnen via brentroobaert@icloud.com of via 04 722 46 178.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief