HALLE - Op reis door dromenland

C21

HALLE - Op reis door dromenland

Circus
Ingezonden foto

 Circus Barones gaat van woensdag 15 tot zondag 26 juni zijn tenten opstellen op het Jeugdcentrum Stroppen. Lezers van Editiepajot kunnen gratis naar de vertoning van vrijdag 17 juni om 18 uur. 1 duo ticket heeft een waarde van 36 €)  

 Om een kaart te verkrijgen dient men te mailen naar circusbarones.secretariaat4@gmail.commet vermelding van naam, volledig adres en op je mail Editiepajot vermelden.

De lijst ligt dan klaar aan de kassa met de gratis duo tickets.Er kan maar 1 duo ticket per persoon weggeven worden op het zelfde woo adres. De winnaars moeten zich ZEKER  persoonlijk aanmelden op vertoon van identiteitskaart.

 Verder worden er ook vertoningen gegeven op. woensdagen om 15 u, vrijdagen om 18 u, zaterdagen om 15 u en om 18 u en zondagen om 11 u en om 15 u

 Zondagen om 11 uuris er een familievoorstelling volwassenen betalen kinderprijzen (zie lijst kassa)

 In 2016 neemt Circus Barones het publiek mee in een reis doorheen Dromenland samen met clowns Patatje en Ronny. Ze dromen over een sensationeel en gevarieerd circus van hoogstaand niveau. Met ditdroomprogramma willen wille zij het publiek fascineren. De  kamelen met dekoninklijke namen Caspar, Melchior en Balthazar zijn een unieke attractie in België. De gevarieerde acts met verschillende diersoorten worden verfijnddoor  internationale artiesten. Zij zorgen voor een onvergetelijke mix van luchtacrobatiek en meesterlijk werk op de slappe koord met tussendooreen vleugje comedy van Café de Paris. Daarnaast kan u het jongleren van de next generation aanschouwen en nog veel meer halsbrekende toeren waarvan u de adem zult inhouden. Ook de clowns zullen voor de nodige humor zorgen.  meest dierrijke Circuspaleis van België om samen met ons een onvergetelijke reis te beleven.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief