HERNE – Senioren Academie biedt drie nieuwe cursussen aan

C21

HERNE – Senioren Academie biedt drie nieuwe cursussen aan

Cursussen_2016
HERNE – Senioren Academie biedt drie nieuwe cursussen aan - © Deschuyffeleer
 

Na de succesvolle leergangen van de voorbije jaren biedt het gemeentebestuur vanuit de Hernse Senioren Academie ook komend schooljaar vanaf september een reeks cursussen aan waarop de senioren uit de gemeente welkom zijn. De organisatie loopt in samenwerking met de seniorenadviesraad en het Centrum voor Basiseducatie Halle-Vilvoorde.

“De weerhouden cursussen richten zich in het bijzonder tot senioren die helemaal van het begin moeten starten en die geen of weinig basiskennis hebben van het onderwerp”, zegt gemeentelijk coördinator Carine Van de Velde. “En op het einde van de cursussen ontvangen de cursisten alleszins ook een officieel certificaat. Deze keer staan een cursus ‘ICT Start – Digitale informatie – Digitale communicatie’, een cursus ‘ICT Tablet’ en een cursus ‘Geschiedenis en Nieuws’ op het programma”.
De cursus ‘ICT Start – Digitale Informatie – Digitale Communicatie’ loopt van september tot juni toekomend jaar telkenmale op dinsdagnamiddag van 13 tot 16u. De cursus bevat 26 lessen. De cursus ‘ICT Tablet’ beslaat 10 lessen in september en oktober en gaat telkenmale door op vrijdagvoormiddag van 9 tot 12u. De cursus ‘Geschiedenis en Nieuws’ dan weer, in hoofdzaak gericht op het beter begrijpen van de actualiteit, behelst 20 lessen, telkenmale op donderdagnamiddag van 13 tot 16u. Deze cursus start begin november om eind mei toekomend jaar te eindigen.
Iedere les wordt gespreid over drie lesuren. De cursussen zijn gratis en gaan door in het Dominicanessenklooster. Belangstellenden worden verzocht zich zo vlug als mogelijk in te schrijven.
Meer info en inschrijven via carine.vandevelde@herne.be of 02/397.11.69.        
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief