HERNE – Waanzinnig Weekend Herfelingen houdt klassiek stramien aan

C21

HERNE – Waanzinnig Weekend Herfelingen houdt klassiek stramien aan

Naamloos
HERNE – Waanzinnig Weekend Herfelingen houdt klassiek stramien aan - Affiche
 
Affiche_ww_2016
HERNE – Waanzinnig Weekend Herfelingen houdt klassiek stramien aan - Affiche
 

Mits enige medewerking van de weergoden davert Herfelingen tijdens het weekend van 15 op 17 juli ongetwijfeld opnieuw op zijn grondvesten. Want dan vinden daar nu al voor de 18de keer de festiviteiten van Waanzinnig Weekend Herfelingen plaats. Ook nu weer wordt die drie dagen de bezoekers een resem activiteiten voorgeschoteld gaande van sportieve uitdagingen over ontspannende en zinvolle activiteiten voor de ganse familie en voor de kinderen in het bijzonder tot spetterende fuiven toe.

Op vrijdagavond wordt er traditioneel van wal gestoken met de gebruikelijke avondmountainbiketochten en de Lunatic Night-fuif met Surrender2Bass, dj Perre (Flight 90) en Party-dj Wim. Inkomen kost dan 4€.
Rommelmarkt
Overdag op zaterdag komen alvast een pak outdoor-activiteiten aan bod. Naast het beachvolleytornooi dat overigens ook nog verder op zondag zijn beslag krijgt staan er dan nog een motorrondrit van om en bij de 150 km en een rommelmarkt op het programma. De motorrondrit leidt de deelnemers doorheen het Pajottenland, een fraai stukje Waals-Brabant en het noordelijk gedeelte van Henegouwen met een uitloper naar Geraardsbergen toe. Vertrekken kan tussen 9 en 13u. Deelnemen kost 6€. En wie een of ander ding wil verpatsen kan die dag hiervoor terecht op de feestweide tijdens de rommelmarkt.
We love the 90’s & 00’s
Zaterdagavond vanaf 22u komen de fuifgangers opnieuw aan hun trekken tijdens de party ‘We love the 90’s & 00’s’ met onder meer Jeroen Gorus, sinds jaar en dag de ochtendjock van TOPradio en Bart-Jan Depraetere van Q-Music. Dj Squirre zit in hun voorprogramma terwijl de finale voorbehouden blijft voor Bart Reeves. De inkom bedraagt hier 6€ in voorverkoop en 8€ aan de kassa.
Zondag blijft traditioneel de familiedag als overblijfsel van de vroegere Dorpsfeesten. Terwijl het beachvolleytornooi zijn tweede dag ingaat zijn er in de voormiddag in en rond de feesttent alvast een misviering (10u45) en navolgend een autowijding. ’s Middags is er een grootse barbecue. In de namiddag wordt er op de feestweide een heus kinderdorp uitgezet met Pipo & Pipette, een workshop ’t Knapsalon, poppenkast met meneertje Pom en een stand kindergrime.
In de feesttent zijn er de ganse namiddag optredens van een reeks artiesten met in eerste instantie Hedwig Jacobs, Iwein, Nicky Jones en Saffoxy. Bart sluit de muzieknamiddag af maar vooraleer hij dat mag doen gooien de organisatoren er nog een optreden van Lissa Lewis, afgelopen zomer bij Radio2 in de Zomerhittrofee nog laureate voor de ‘Beste Doorbraak’, tegenaan. Zij scheert momenteel overigens hoge toppen met ‘Sprong in het Duister’.
De Schieve Fuif
Waanzinnig Weekend Herfelingen wordt ook dit jaar afgesloten met de ‘Schieve Fuif’ met dj Reynders. De ganse zondag door is er overigens gratis inkom.
De drie dagen lang vergast het zomerterras de bezoekers alvast ook op een uitgelezen kaart aan speciaalbieren.

Meer info op www.waanzinnigweekend.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief