HERNE opendeurt commercieel en klimaatvriendelijk

C21

HERNE opendeurt commercieel en klimaatvriendelijk

Herne_opendeurt_2016
HERNE opendeurt commercieel en klimaatvriendelijk - © Deschuyffeleer
 

Zondag 16 oktober 2016 tussen 10 uur en 18 uur vindt de 9de editie plaats van ‘Herne opendeurt’. Op die dag leggen niet alleen de deelnemende handelaars uit de gemeente hun klanten extra in de watten en maken ze hun producten en diensten beter bekend maar verwelkomen ook inwoners nieuwsgierigen in hun woningen en aanhorigheden waarbij klimaatvriendelijke technieken werden gebruikt.

Ook Kijk- en Snuffeltocht voor een beter klimaat
De open deur van de handelaars verloopt volgens dezelfde formule als vorig jaar. Nieuw is echter dat gelijktijdig met deze ‘Herne opendeurt’ ook een ‘kijk- en snuffeltocht’ wordt georganiseerd. Tijdens deze tocht kunnen inwoners of bedrijven die hun woning of bedrijf op een alternatieve en vernieuwende manier verwarmen, isoleren of andere klimaatvriendelijke technieken toepassen deze eveneens openstellen voor het publiek. De bedoeling is dat zij dan met de belangstellenden hun ervaringen kunnen delen of nuttige tips kunnen bezorgen.
Handelaars die wensen deel te nemen aan ‘Herne opendeurt’ worden verzocht dit te melden aan lies.debodt@herne.be en dit vóór 5 september 2016.
Inwoners of bedrijven die wensen deel te nemen aan de ‘kijk- en snuffeltocht’ worden verzocht dit eveneens vóór 5 september 2016mee te delen aan anja.mertens@herne.be.
Met de ondersteuning van ‘Herne opendeurt’ en de ‘Kijk- en snuffeltocht’ hoopt het bestuur enerzijds de lokale handelaars verder te ondersteunen en anderzijds de inwoners kennis te laten maken met ervaringsdeskundigen die alvast hun eerste steentje hebben bijgedragen tot een blijvend leefbare wereld voor de komende generaties.
Meer info bij burgemeester kris.poelaert@herne.be of bij de reeds eerder vermelde contactadressen bij de dienst vrije tijd en bij de dienst milieu.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief