HERNE – Touwtrekken Mersch organiseert opnieuw een leuk tornooi side by side

C21

HERNE – Touwtrekken Mersch organiseert opnieuw een leuk tornooi side by side

14034848_10154390057279933_1227301951405925887_n
HERNE – Touwtrekken Mersch organiseert opnieuw een leuk tornooi side by side - Affiche
 

Zonder enige twijfel stijgt op zaterdag 17 september vanaf 18u30 eens te meer de Saturday Night Fever bij de liefhebbers van touwtrekken in de streek. Want dan pakt de club ‘Touwtrekken Mersch’ reeds voor de 3de keer uit met haar groots tornooi side by side. Niet alleen louter krachtpatserij maar ook flink wat pret en verzet en veel ambiance komen daar bij kijken. De wedstrijden gaan deze keer door in en rond het bedrijf van ‘Landbouwmachines Mersch’ in de Schepdaelstraat in Herfelingen. Afsluitend is er het vermaarde en onvolprezen Bal Merschinal.

Vorig jaar namen in totaal 25 ploegen verdeeld in de poules recreanten, amateurs, gevorderden en getrainden aan het tornooi deel. Ook nu verwacht het clubbestuur met voorzitter Stijn Mersch, secretaris Dorien Herremans en penningmeester Marijke Mersch zich aan een uitgebreid deelnemersveld met onder meer ook ploegen uit de Antwerpse Kempen, het Meetjesland en het Brugse evenals aan een grote schare supporters en toeschouwers.
Voor een vlotte toegankelijkheid tot het gebeuren in het gehucht Druimeren geldt in de Schepdaelstraat overigens éénrichtingsverkeer vanaf het kruispunt met de Barakkenbergstraat aan de molens Vandenschrieck in de richting van het kruispunt met de Druimerenstraat. Er is gratis inkom.          
Bij touwtrekken ‘side by side’, of ‘zij aan zij’ worden de krachten gebundeld met het touw via een wiel naar zich toe krijgen als ultiem doel. En om het ganse ludieke gebeuren een bijzondere stempel mee te geven wordt het vanuit de organisantie op prijs gesteld dat zowel de touwtrekkers als hun gevolg zich verkleed aandienen. Er is dan ook een beker voorzien voor de best verklede ploeg.
De winnaars in de poules vorig jaar waren KTC Nerinckx (recreanten), de Kikkers (amateurs), Groene Kring Oost-Pajottenland (gevorderden) en de Mertensmannen 580 uit Minderhout (getrainden).
Info en inschrijven kan via 0486/67.28.88.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief