HERNE – Ook Het Veterinair Quadrant opendeurt voor zijn 10-jarig bestaan

C21

HERNE – Ook Het Veterinair Quadrant opendeurt voor zijn 10-jarig bestaan

Img_07381
HERNE – Ook Het Veterinair Quadrant opendeurt voor zijn 10-jarig bestaan - © Deschuyffeleer
 
Img_0755
HERNE – Ook Het Veterinair Quadrant opendeurt voor zijn 10-jarig bestaan - © Deschuyffeleer
 
2
HERNE – Ook Het Veterinair Quadrant opendeurt voor zijn 10-jarig bestaan - © Deschuyffeleer
 
Img_0754
HERNE – Ook Het Veterinair Quadrant opendeurt voor zijn 10-jarig bestaan - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 16 oktober opendeuren niet alleen de Verenigde Handelaars van Herne. Ook de dierenkliniek Het Veterinair Quadrant in Herfelingen doet dit naar aanleiding van haar 10-jarig bestaan. En ook de dag voordien al, op zaterdag 15 oktober, staan de deuren van de kliniek al wagenwijd open voor haar klanten, sympathisanten en alle andere belangstellenden.

“Naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan nodigen wij dat weekend iedereen uit om dat met ons te vieren met een hapje en een drankje en om een kijkje te nemen achter de schermen van onze kliniek”, zegt Wendy Haelterman, samen met Stefaan Van Hoegaerden en assistent Nico Deschuyffeleer, één van de grondleggers van de kliniek.
Bij de opstart koos de toenmalige dierenartsenpraktijk resoluut voor een benaming die nauw aansloot met de benaming van Herne als het Groene Kwadrant. Inmiddels is de dierenartsenpraktijk die initieel bestond uit drie dierenartsen en twee assistenten uitgegroeid tot een volwaardige dierenkliniek waar in een hypermoderne infrastructuur de meest geavanceerde technieken en de performantste technologische hoogstandjes worden aangewend bij de behandeling van kleine huisdieren. Momenteel telt het Veterinair Quadrant dan ook met Stefaan Van Hoegaerden, Wendy Haelterman, Joke Boonefaes, Sven Basteleus en Emilie Mox vijf dierenartsen en met Nico, Dorien, Sanne en Annelien vier assistenten die dag in dag uit een permanentiedienst verzekeren.
Goede service
“Ons basisidee blijft nog steeds hetzelfde als bij de opstart en dat is de dieren in onze kliniek een even goede service te verzekeren als de mensen in een ziekenhuis”, weet Wendy Haelterman nog. “En met succes overigens daar de omvang van ons werk alsmaar groter wordt. Wij zijn vooral gespecialiseerd in kleine huisdieren zoals honden en katten, konijnen, knaagdieren en vogels waaronder ook duiven en kippen. En de meest voorkomende aandoeningen hierbij zijn dan vooral huidproblemen, manken en maag/darmklachten. Uiteraard kunnen de mensen met hun troeteldieren ook steeds bij ons terecht voor vaccinaties, ontwormen en chippen”.
Als bizarre patiënten zijn Wendy Haelterman in haar praktijk vooral tamme ratten, vissen en dan vooral siervissen evenals een leguaan bijgebleven. “Bijzondere dieren sturen wij wel door naar gespecialiseerde instellingen”, luidt het nog.
Bezoekers zijn dan ook welkom op het opendeurweekend in het Veterinair Quadrant op de Assesteenweg 144 zowel op zaterdag als op zondag telkens van 14 tot 18u. Kinderen mogen alleszins ook hun geliefkoosde pluchen knuffel meebrengen voor een grondig veterinair onderzoek en voor het desnoods aanbrengen van een verband. Ook wacht hen een springkasteel.

Meer info op www.veterinairquadrant.be en op Facebook. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 okt 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief