HERNE – Merkwaardige uitdaging in basisschool De Bloesem: 300 chrysanten te koop!

C21

HERNE – Merkwaardige uitdaging in basisschool De Bloesem: 300 chrysanten te koop!

Chrysanten_de_boesem_ouderraad
HERNE – Merkwaardige uitdaging in basisschool De Bloesem: 300 chrysanten te koop! - © Deschuyffeleer
 

Met een bijzondere uitdaging naar de ouders toe om met het oog op Allerheiligen 300 chrysanten aan de man of vrouw te brengen zet de ouderraad van de basisschool De Bloesem ‘de Hernse Chrysant’ opnieuw in aanbieding. De integrale winst van de actie gaat naar de inrichting van de nieuwe speelplaats. En als de school de kaap van een verkoop van 300 fraaie chrysanten haalt is de ouderraad het engagement aangegaan daar nog eens extra 300 euro bovenop te schenken.

“Om de uitdaging met succes af te ronden rekenen vooral op de ouders van onze kinderen om hun familie, vrienden en buren aan te spreken om een mooie pot chrysanten aan te kopen en dit ten voordele van de inrichting van de nieuwe speelplaats van onze school. Overigens is iedereen vrij ook zo maar zijn of haar steun te verlenen ”, zegt Elke Malotiaux namens de ouderraad. “Een pot chrysanten heeft een diameter van 40 cm en kan bekomen worden in zes modieuze kleuren aan 6€ het stuk”.
Wie een bestelling wil plaatsen mailt zo vlug als mogelijk naar uitdaging_debloesem@telenet.be en stort het totaalbedrag op rekening BE43 7340 0093 0401 met vermelding van naam, aantal en keuze. Als kleur kan er gekozen worden uit wit, rood, roest, paars, geel of roze.
De bestelling kan dan opgehaald worden op vrijdag 28 oktober na schooltijd aan onze Halloweenbar op de speelplaats van de kleuters. Daar kan dan ook nog geproefd worden van lekkere hapjes en van seizoendrankjes aan de democratische prijs van 1€.   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief