HERNE – Seniorenadviesraad gaat op Kerstuitstap naar Monschau

C21

HERNE – Seniorenadviesraad gaat op Kerstuitstap naar Monschau

Aankondiging_kerstuitstap
HERNE – Seniorenadviesraad gaat op Kerstuitstap naar Monschau - © Deschuyffeleer
 

In samenwerking met de seniorenadviesraad organiseert het gemeentebestuur op vrijdag 2 december een leuke daguitstap naar Monschau voor alle 55+-ers uit de gemeente. Naast een bezoek aan de kerstmarkt in Monschau staat er vooraf ook nog een bezoek aan Ars Krippana, de grootste tentoonstelling van kerststallen in Europa, en aan Ars Figura, een fantastische poppententoonstelling, in Losheim/Büllingen op het programma. Wie alsnog mee wil dient zich wel alleszins aan te melden voor 30 oktober op het gemeentehuis.

Er wordt vertrokken aan de kerk in Herfelingen om 07u15 en in het centrum van Herne om 07u30. Na een ontbijt in Barchon wordt koers gezet naar Losheim/Büllingen voor het bezoek aan Ars Krippana en Ars Figura. Het midddagmaal wordt genomen in gasthof Balder. Het bezoek aan de Kerstmarkt in Monschau dan weer is gepland in de late namiddag. Na een broodjesmaal ’s avonds wordt de terugreis aangevat om 19u om omstreeks 21u terug in Herne te belanden.
Deelnemen kost 58€. De prijs omvat onder meer de reis per luxe autocar en met reisbegeleiding, het ontbijt, het middag- en avondmaal, de stadsbus in Monschau en de inkom voor de tentoonstellingen van Ars Krippana en Ars Figura.
Meer info en inschrijven via Carine Van de Velde op het gemeentehuis (02/397.11.69).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 okt 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 dec 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 28 dec 2021

archief