HERNE – Kinderen knutselen enthousiast rond Halloween

C21

HERNE – Kinderen knutselen enthousiast rond Halloween

Knutselnamiddag_herfst_2016__21_
HERNE – Kinderen knutselen enthousiast rond Halloween - © Deschuyffeleer
 
Knutselnamiddag_herfst_2016__9_
HERNE – Kinderen knutselen enthousiast rond Halloween - © Deschuyffeleer
 
Knutselnamiddag_herfst_2016__2_
HERNE – Kinderen knutselen enthousiast rond Halloween - Patrick's 'spinnenkoppensoep' © Deschuyffeleer
 
Knutselnamiddag_herfst_2016__14_
HERNE – Kinderen knutselen enthousiast rond Halloween - © Deschuyffeleer
 

In samenwerking met de openbare bibliotheek Petrus Naghel organiseerde de jeugddienst een fijne doch meteen ook een huiveringwekkende knutselnamiddag rond Halloween voor kinderen van 3 tot 12 jaar in het Dominicanessenklooster. Ook deze keer werd die knutselnamiddag een succes vermits niet minder dan 44 kinderen door hun ouders naar de creatieve activiteit werden gebracht.

Voor de allerkleinsten werd het griezelig knutselen bovendien gecombineerd met een voorleesmoment door kleuterleidster Tamara Selck. Bij het knutselen konden de kinderen zich dan uitleven met kleuren, verven, lijm en ander materiaal op onder meer boekbladeren, papier en hout. Allen maakten er naar eigen kunnen een prachtig setje van dat dan trots werden meegetroond naar huis om te tonen aan ouders, familie en vrienden. Sommigen maakten er zelfs een heus kunstwerk van. Ook de aangepaste  gelegenheidsoutfit mocht gerust gezien worden.
Als toemaatje konden de kinderen ook proeven van lekkere spinnenkoppensoep op basis van pompoenen, gehakt en spaghetti in een bereiding door Patrick De Vos, de schepen voor Jeugd. Zo werden de spaghetti’s mee verwerkt in de kleine gehaktballetjes van de pompoenensoep. Hier en daar werd wel eens eventjes een neus opgehaald maar al bij al ging de soep toch vlot van de hand.
De kinderen werden begeleid door Lies Debodt, Joke Troncquo, Nelly Wijns, Claudia Deschuyteneer en Kathy Vandekerckhove.             
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief