HERNE – OCMW verkoopt opnieuw landbouwgronden

C21

HERNE – OCMW verkoopt opnieuw landbouwgronden

Verkoop_landbouwgrond
HERNE – OCMW verkoopt opnieuw landbouwgronden © Deschuyffeleer
 

Na enige tijd terug vier bouwgronden langsheen de Van Cauwenberghelaan in Kokejane alsook enkele landbouwgronden te koop te hebben aangeboden, gaat het OCMW nu opnieuw over tot de openbare verkoop van een reeks landbouwgronden. De verkoop is in handen van notaris An-Katrien Van Laer en vindt plaats op woensdag 7 december om 14u in restaurant-feestzaal De Egelantier in het centrum.

Koop 1 met een oppervlakte van 46a50 is gelegen in Herne ter plaatse ‘De 8 Bunders’ op de grens met Tollembeek en is bereikbaar via de Kramerijkstraat. Koop 2 is eveneens gelegen in Herne ter plaatse ‘Kaukieschaer’ met toegang via de Breemstraat en beslaat 43a70.
Koop 3 is gelegen in Herfelingen ter plaatse ‘Steenbergveld’, te paard op Steenberg, en omvat vier percelen met een totale oppervlakte van 47a60. Ook koop 4 is gelegen in Herfelingen ter plaatse ‘Kennenveld’ en is 22a90 groot. De koop is bereikbaar via de Weverstraat.
Koop 5 met een oppervlakte van 43a30 is gelegen te Sint-Pieters-Kapelle ter plaatse ‘Chp de Muninckx’ tussen de Markstraat en de Lookaitse. Koop 6 tenslotte heeft met 2ha47a10ca de grootste oppervlakte en is eveneens gelegen in Sint-Pieters-Kapelle aan de Marktstraat ter plaatse ‘Petit Roosbroeck’.
Alle gronden zijn in exploitatie. Er is geen instelprijs en er is geen premie.

Nadere informatie kan bekomen worden ten kantore van notaris An-Katrien Van Laer aan het Heldenplein in het centrum (02/396.18.78).       
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 27 jan 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief