HERNE – Twee welbekende handelspanden in het centrum nu definitief te koop

HERNE – Twee welbekende handelspanden in het centrum nu definitief te koop

2_gedwongen_verkopen_herne_centrum
HERNE – Twee welbekende handelspanden in het centrum nu definitief te koop - © Deschuyffeleer
 

Na een eerste zitdag hebben zowel de openbare verkoop van de Katholieke Kring als van de voormalige bakkerij in de Kerkstraat het voorwerp uitgemaakt van een hoger bod. Een tweede en definitieve zitdag voor beide werd dan ook onafwendbaar. Het centrum ziet zo dan ook begin toekomend jaar twee druk bezochte handelspanden van eigenaar veranderen. Voor beide gaat het wel om een gedwongen openbare verkoop.

Op de eerste zitdag werd op de Katholieke Kring, het welbekend café met feestzaal en polyvalente ruimte in het centrum, een hoogste bod van 300.000€ uitgebracht. Inmiddels werd bij notaris An-Katrien Van Laer binnen de gestelde termijn een hoger bod gedeponeerd. De tweede en definitieve zitdag vindt nu plaats op 23 februari om 14u in restaurant-feestzaal De Egelantier.
De voormalige bakkerij in de Kerkstraat dan weer werd op de eerste zitdag afgeklopt op een hoogste bod van 30.000€. Ook hier werd een hoger bod uitgebracht ten kantore van voornoemde notaris. De tweede en definitieve verkoopdag is nu vastgesteld op 21 februari om 14u in café Moonlight dat gelegen is in de onmiddellijke nabijheid van het te verkopen pand, dat overigens dienstig is als woon- en handelshuis.
Voor verdere informatie kunnen kooplustigen zich wenden tot het kantoor van notaris An-Katrien Van Laer op het Heldenplein (02/396.18.78).       
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 dec 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 04 okt 2017
Marc Colpaert | 04 okt 2017
Godelieve Deschuyffeleer | 01 okt 2017

archief