HERNE – Gemeentelijke technische dienst kijkt opnieuw uit naar jobstudenten

HERNE – Gemeentelijke technische dienst kijkt opnieuw uit naar jobstudenten

Jobstudenten
HERNE – Gemeentelijke technische dienst kijkt opnieuw uit naar jobstudenten - © Deschuyffeleer
 

Zoals de vorige jaren is het gemeentebestuur ook dit jaar op zoek naar jobstudenten die zich willen inzetten voor Herne door de technische dienst in de vakantieperiodes bij te springen en zo dit personeel ook de kans te gunnen van een welverdiende vakantie te kunnen genieten. Kandidaten dienen zich alleszins voor 17 maart aan te melden.

De jobstudenten zijn zowel tijdens het paasverlof als tijdens de zomervakantie in juli, augustus en september meer dan welkom. De kandidaten dienen wel in staat te zijn zelfstandig te kunnen werken evenals flexibel te zijn naar werkuren, aard van het werk en de werkomstandigheden. Ook zijn zij beried te werken volgens de geldende en opgelegde veiligheidsvoorschriften. Zij zijn eveneens bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B. Enige kennis van het gebruik van bosmaaier, grasmachine of ander klein materiaal strekt ook tot aanbeveling. Tenslotte dienen de kandidaten de volledige duur van de aangevraagd periode van tewerkstelling beschikbaar te zijn.
Kandidaten kunnen zich aanmelden aan de hand van hun ingevulde kandidatenfiche via gemeentebestuur@herne.be of door hun fiche binnen te brengen bij de personeelsdienst. De kandidatenfiche dient vergezeld te zijn van een recent uittreksel uit het strafregister.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 21 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 19 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 12 jun 2018

archief