HERNE – ’t Muziekkamp duikt drie dolle dagen de teletijdmachine in

C21

HERNE – ’t Muziekkamp duikt drie dolle dagen de teletijdmachine in

Kamp__t_jeugdmuziek_feb_2017
HERNE – ’t Muziekkamp duikt drie dolle dagen de teletijdmachine in - © Deschuyffeleer
 

Tijdens de komende krokusvakantie organiseert ’t Jeugdmuziek, de jongerenafdeling van de harmonie ’t Muziek, van maandag 27 februari tot en met woensdag 1 maart een nieuwe editie van ’t Muziekkamp in het Dominicanessenklooster. Dit jaar staat het kamp voor kinderen vanaf 7 jaar oud en die van muziek houden in het teken van het thema ‘Teletijdmachine’. Er alvast nog enkele plaatsen beschikbaar.  

“Onze jeugdensemble ’t Jeugdmuziek bestaat vijf jaar en dit is meteen een fantastisch moment om onze teletijdmachine te nemen en even terug te keren naar het hele begin van ons bestaan”, stelt voorzitter Anna Schreurs. “Maar, als we dan toch terugkeren in de tijd, waarom gaan we dan niet veel verder terug? Naar de tijd van de holbewoners of gaan we verder in de tijd en brengen we een bezoekje bij de aardbewoners in 2500! Graag nemen wij de deelnemers aan het kamp dan ook mee op deze fantastische driedaagse vol muziek en plezier. Wij voorzien alleszins drie dagen spel, muziek en plezier voor iedereen. De kinderen moeten dus zeker nog geen muzikale voorkennis hebben”!
De dagen starten om 09u met voorziene opvang vanaf 08u en eindigen om 16u met opvang voorzien tot 17u. Op dinsdag eindigt de dag iets later dan voorzien want dan wordt er samen gekookt en gezellig gekeken naar een film. Het einde wordt dan voorzien rond ten laatste 21u. Op woensdag staat er rond 16u30 ook nog een concertje op het programma als afsluiter.
Prijs: €50 (= 1ste kind, €40 2de kind, €30 3de kind).

Info en inschrijvingen via tjeugdmuziekherne@gmail.com of 0476/53.03.34.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief