HERNE – Handelaars bezinnen over betere resultaten in minder tijd dankzij het internet

HERNE – Handelaars bezinnen over betere resultaten in minder tijd dankzij het internet

De_vh_informeren_maart_2017
HERNE - De Verenigde Handelaars - Betere resultaten in minder tijd - © Deschuyffeleer
 

In het kader van de professionele begeleiding van hun leden zetten De Hernse Verenigde Handelaars op dinsdag 21 maart om 20u een avondseminarie op in het Dominicanessenklooster aan de H. Geeststraat. Spreker is er dan Emiel Jans van Up-To-Date Webdisign rond het thema ‘Meer gedaan krijgen in minder tijd dankzij het internet’.

“Google, websites, sociale media, e-commerce, virtual reality, drones, zelfrijdende auto's.. De wereld staat niet stil. Veel ondernemers hebben het dan ook moeilijk om door het bos de bomen nog te zien. Het lijkt heel wat, maar dat hoeft het niet te zijn”, verklaart voorzitter Franky Timmermans de keuze van het thema.
“Tijdens het seminarie komen de aanwezigen te weten waar zij vandaag best op inzetten om klaar te zijn voor de toekomst, hoe zij zich kunnen onderscheiden ten opzichte van hun concurrenten en vooral hoe zij eenvoudig meer klanten kunnen bereiken door beter gezien en gevonden te worden op het internet”, licht de gedreven voorzitter nu al een tipje van de dan uitgedragen boodschap.
“Meer gedaan krijgen in minder tijd is iets wat iedereen graag zou willen. Het is een typisch menselijke eigenschap die er voor zorgt dat we blijven innoveren en moderniseren. Alleen is het niet altijd gemakkelijk om een bepaalde manier van werken te veranderen. Alles loopt tenslotte goed zoals het gaat, dus waarom zou er wel verandering nodig zijn?”, aldus nog de voorzitter.
Dit evenement is gratis voor de leden en kost 5 euro voor niet-leden. Men is welkom op het seminarie vanaf 19u30.
Inschrijven kan per mail via bestuurvhherne@gmail.com of telefonisch via 02/396.17.96.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020

archief