HERNE – Electro Service Timmermans wordt dubbel zo groot

C21

HERNE – Electro Service Timmermans wordt dubbel zo groot

Electro_timmermans_werken___3_
HERNE – Electro Service Timmermans wordt dubbel zo groot - © Deschuyffeleer
 
Electro_timmermans_werken___4_
HERNE – Electro Service Timmermans wordt dubbel zo groot - © Deschuyffeleer
 
Electro_timmermans_werken___5_
HERNE – Electro Service Timmermans wordt dubbel zo groot - © Deschuyffeleer
 

Voor Electro Service Timmermans, de welbekende, dynamische en gereputeerde electro-zaak in Herne centrum, wordt 2017 alvast een bewogen jaar. Eerstdaags gaan immers grootse uitbreidingswerken van de winkelsite van start. Met een verdubbeling van de huidige winkelruimte is het de zaakvoerders er vooral om te doen de klanten een nog ruimer aanbod te kunnen voorschotelen en de winkeluitrusting een moderne look aan te meten. Gedurende gans de verbouwingsperiode voorziet Electro Service Timmermans alvast geen sluiting en geen inboeten op service.

Familiebedrijf
Nu toch al ruim 25 jaar geleden ondertekenden Georges Timmermans  en Annie Sirjacobs de overname van de elektro-zaak van Remi en Julienne Cammaert. Dik 15 jaar stonden zij vol overgave en haast 7 dagen op 7 ten dienste van hun klanten. Het plots overlijden van vader Timmermans in 2006 leidde noodgedwongen tot een vroegtijdige overname van het winkelcomplex door de kinderen Franky en Sandra en hun partners Ruth en Johan.
Reeds in 2007 kreeg het winkelcomplex een belangrijke upgrade en werd de electro-zaak als Electro Service Timmermans een naamloze vennootschap met een duidelijk groeiplan waarbij het familiaal aspect centraal stond en nog steeds staat.
Franky Timmermans: “In onze sector nog meer dan in andere is het de taak van de handelaar om de innovaties en trends aantrekkelijk te maken en de consument erover te informeren. Vooral dit laatste is een troef die een familiebedrijf als het onze hoog in het vaandel moet dragen. Dankzij onze ruime ervaring en grondige kennis van zowel de noden van de klant als van de aangeboden koopwaar kan ons team een persoonlijke, een kwalitatief hoogstaande en onberispelijke service bieden. Daarom wordt er steeds uitgebreid met de klant gecommuniceerd over voorkeuren en mogelijkheden zodat we nauwkeurig kunnen voldoen aan al zijn wensen”.
Specifieke ruimtes
“Binnen onze zaak heeft iedereen zijn specifieke taak wat maakt dat we van alle markten thuis zijn. We hebben een antwoord voor elke nieuwe behoefte en daarom blijven we steeds zelf mee evolueren door continue bijscholing. Zo blijven wij dan op de hoogte van alle ontwikkelingen in het vakgebied en richten wij thans ook onze winkeluitrusting in overeenkomstig de verwachtingen van de klant van vandaag en van morgen”, preciseert Franky Timmermans nog namens het ganse team. “Zo zal er in de nieuwe winkel dan ook meer plaats zijn voor aangepaste ruimtes voor elk specifiek onderdeel zoals TV, huishoud-electro, de inbouw, de pc en de multimedia”.
Aan de uitbreidings- en renovatiewerken gingen reeds maanden denkwerk vooraf. Zo is het ateliergedeelte al geruime tijd geleden in gereedheid gebracht om de technische dienst vlot en ongehinderd verder te kunnen laten werken.
De komende maanden voorziet Electro Service Timmermans alleszins regelmatig werfacties waarbij stockapparaten aan speciale prijzen van de hand worden gedaan. Via publicaties, de website www.electrotimmermans.be en de facebookpagina www.facebook.com/electrotimmermans worden deze acties en workshops telkens duidelijk in de kijker gezet.
De eerste in de rij, een open deur met doorlopend demonstraties van diverse toestellen, is alvast nu al voorzien op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 maart.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief