HERNE – Lentemarkt in blakende zon

C21

HERNE – Lentemarkt in blakende zon

1_lentemarkt_go_2017__11_
HERNE – Lentemarkt in blakende zon - © Deschuyffeleer
 
Lentemarkt_collage
HERNE – Lentemarkt in blakende zon - © Deschuyffeleer
 
Lentemarkt_go_2017__2_
HERNE – Lentemarkt in blakende zon - © Deschuyffeleer
 
Lentemarkt_go_2017__6_
HERNE – Lentemarkt in blakende zon - © Deschuyffeleer
 
Lentemarkt_go_2017__7_
HERNE – Lentemarkt in blakende zon - Meester Kris en papa Dennis © Deschuyffeleer
 
Lentemarkt_go_2017__10_
HERNE – Lentemarkt in blakende zon - De juffen Conny, Sonja, Jelke, Nele, Hilde, Elke, Ilke en meester Kris © Deschuyffeleer
 
Lentemarkt_go_2017__14_
HERNE – Lentemarkt in blakende zon - De Kleuterjuffen Conny, Nele en Hilde © Deschuyffeleer
 
Img_7090
HERNE – Lentemarkt in blakende zon - Foto ingezonden
 

Na de traditionele kerstmark maakt de basisschool Markevallei nu ook werk van een succesrijke en jaarlijkse lentemarkt. Leerlingen, onderwijzend personeel en oudercomité van de afdeling centrum maakten er op deze zonovergoten donderdagnamiddag dan ook een sfeerrijke, aangename en leuke bedoening van.

Het marktgedeelte was een aaneenrijging van standjes en kraampjes. Nu toch al een paar weken waren de juffen en meester druk doende om het verkoopassortiment aan knutselwerkjes zo veel als mogelijk uit te breiden. Met veel fierheid wist het jong volkje dan ook zijn koopwaar aan het talrijk opgekomen publiek voor te stellen en aan te prijzen.
Naast de kraampjes met spulletjes van eigen makelij werden er ook een paar standen opgezet door ouders, vrienden en sympathisanten. Zo kon ook een deel van de opbrengst van de verkoop van bloemstukken, wafels, kaas, choco en koekjes mee de kas spijzen die zich geroepen voelt de kost van de komende  schooluitstappen  helpen te verzachten.
Een speciale gast op het feestje was de Paaskip. Met veel gekakel en getjilp wist zij haar vracht aan paaseieren op de meest democratische en kindvriendelijke manier aan de man te brengen.
Ook de voor de gelegenheid fel uitgebouwde zomerterras was dit jaar een fel gegeerde plek om even bij een natje en een droogje wat bij te praten Het was meester Kris die samen met papa Dennis er voor zorgde dat voor een prikje volop kon genoten worden van de eerste barbecue van het jaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief