HERNE - ACW: doelstellingen en prioriteiten voor 2009

C21

HERNE - ACW: doelstellingen en prioriteiten voor 2009

Editiepajot_jaarverg_acw_herne_foto_s_deschuyffeleer__12_
ACW-afdeling Herne - Nieuwjaarsontmoeting. Foto's Deschuyffeleer
 
Editiepajot_jaarverg_acw_herne_foto_s_deschuyffeleer__4_
Editiepajot_jaarverg_acw_herne_foto_s_deschuyffeleer__8_
Editiepajot_jaarverg_acw_herne_foto_s_deschuyffeleer__13_
 
Editiepajot_jaarverg_acw_herne_foto_s_deschuyffeleer__16_

Op initiatief van voorzitter Germain Derijcke en het bestuur nodigde het ACW-Herne haar leden en sympathisanten uit op een nieuwjaarsontmoeting in de cafetaria van de Hernekouter. Met dit samenzijn in het bijzijn van burgemeester Kris Poelaert en OCMW-voorzitter Carina Ricour wilde de ACW-afdeling enerzijds de samenhorigheid van alle geledingen van haar organisatie beklemtonen en anderzijds de concrete activiteiten van de verschillende verengingen, de doelstellingen en prioriteiten voor 2009 toelichten.

Centraal hierbij staan een aantal bekommernissen en voorstellen voor een nog betere gemeentelijke samenleving. Uit de campagne “de sociale zekerheid is er voor u” werden vooral de luiken ziekteverzekering en het pensioen gelicht.

Sociale zekerheid is gebaseerd op solidariteit. In die zin ontving moderator Leen Verhulst op de praatstoel Freddy Ryckebosch van het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Zenne en Zoniën en Christine Robbe, medewerkster van de dienst pensioenen bij de Christelijke Mutualiteit.

De bijeenkomst werd dan ook bijgewoond door vertegenwoordigers van Okra, KWB, Ziekenzorg, Pasar, ACV, Christelijke Mutualiteiten, Wereldsolidariteit en KVLV.

Alvorens het glas te heffen op het veelbelovend nieuw jaar nam stand-up comedian  Frank Tierens alias Marcel De Wit de ludieke noot voor zijn rekening.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief