HERNE – Chiro Rif Raf Kokejane viert 60-jrig bestaan met groots feestweekend

HERNE – Chiro Rif Raf Kokejane viert 60-jrig bestaan met groots feestweekend

Chiro_kokejane_60_jaar
HERNE – Chiro Rif Raf Kokejane viert 60-jrig bestaan met groots feestweekend - © Deschuyffeleer
 
Buitenspeeldag_herne-bever_2017__20_
HERNE – Chiro Rif Raf Kokejane viert 60-jrig bestaan met groots feestweekend - © Deschuyffeleer
 

Chiro Rif Raf Kokejane blaast dit jaar 60 kaarsjes uit. Dat wordt uiteraard uitgebreid gevierd. Om dit jubileum geenszins onopgemerkt te laten voorbijgaan zet de leiding dan ook op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 april een té gek driedaags feestweekend op met allerlei activiteiten, optredens en party’s. De festiviteiten vinden plaats in een grote feesttent langsheen de Assesteenweg in de nabijheid van het rond punt.

Starten met een kanjer van een party
“Vrijdagavond wordt het feestgedruis in gang gezet met een kanjer van een party. De DJ’s uit die line-up hebben een stevige reputatie en zullen moeiteloos het publiek omtoveren tot een oververhitte opgezweepte massa die van geen ophouden weet”, begint een enthousiaste begeleider Nico Vanholder de debatten. “Met Da Groove, Avalonn, Robert Abigail en Laston & Geo brengt de avond knallers in allerlei soorten, maten en gewichten. We trekken daarbij alle registers open en waarschuwen elke zichzelf respecterende party animal: schrijf het alvast in de geschiedenisboeken want het wordt een episch feestje”!
Sven Ornelis
Wie de gevolgen van ‘the morning after’ niet teveel vreest, kan zich vanaf zaterdagmorgen al meteen uitleven op een fantastisch voetbaltornooi. Voor de oud-leiding zal het wellicht in de namiddag veel rustiger verlopen tijdens het oud-leidingsspel, maar we verwachten ze uiteraard massaal om dit historisch weekend extra te benadrukken met de nodige chiro-spirit.
Al wie een zwak heeft voor live optredens van de hoogste kwaliteit zal die avond ongetwijfeld zijn gading vinden in het avondprogramma, want met Her Band en The Expendables wordt alleszins een een unieke feestervaring geserveerd. Afsluiten wordt gedaan in stijl met Sven Ornelis, een icoon onder de radio-DJ’s, en Soundbusters, een icoon onder de lokale ambiancemakers.
Axl Peleman
“Tweewielerfanaten die de wijde omstreek op een sportieve manier willen verkennen kunnen op zondagmorgen dan weer hun mountainbike opspringen”, vult groepsleidster Kato De Kegel aan. “En diegenen die het fietsen liever aan zich laten voorbijgaan, kunnen rustig hun voetjes onder de tafel komen schuiven voor een heus BBQ-eetfestijn. Aan de deelnemers aan het geweldige ‘Spel zonder Grenzen’ wordt in elk geval aangeraden om voldoende krachtvoer achterover te drukken, want het zal zeker niet van de poes zijn”.
“Ook ’s avonds zorgen we nog voor voldoende ontspanning en feestvreugde met een unieke performance van De Kampvuurband in een opperbeste chiro-sfeer en bovenop nog een gratis optreden van Axl Peleman. Al wie tegen het einde van dit spetterend programma nog niet is uitgeblust, zal zich in de late uurtjes nog met zijn of haar laatste stuiptrekkingen kunnen uitleven op de deuntjes van de waanzinnige discobaar ‘Sorry ’t zijn wij maar”, weet Kato De Kegel nog.
“Een heel weekend lang dus allerhande activiteiten, kinderanimatie, geweldige DJ’s en muzikanten van de bovenste plank. We hebben kosten noch moeite gespaard en zijn dan ook vastberaden om er samen met de bezoekers een serieuze feestlap op te geven”, besluit Nico Vanholder.
Voor de goede gang van zaken rond bereikbaarheid en mobiliteit is er alleszins een bijzonder mobiliteitsplan met onder meer wegomleidingen en tijdelijke verkeersmaateregelen van kracht tijdens het feestweekend.
Alle info op www.chirokokejane.be  en op Facebook
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 21 mei 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 17 mei 2018
Marc Colpaert | 13 mei 2018

archief