HERNE – Met de seniorenraad op boottocht op het Kolenkanaal

C21

HERNE – Met de seniorenraad op boottocht op het Kolenkanaal

Met_de_ark_op_het_kanaal
HERNE – Met de seniorenraad op boottocht op het Kolenkanaal - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 18 juni organiseert het gemeentebestuur in samenwerking met de seniorenraad met voorzitter Michel Pillet een zomerse en alleszins niet te missen boottocht op het Kolenkanaal van Strépy-Thieu naar Halle. Alle 55+ ers uit de gemeente zijn op deze daguitstap bijzonder welkom.  

De boot Ark neemt het gezelschap aan boord aan de scheepsfift van Strépy-Thieu om zo via het aquaduct, het hellend Vlak van Ronquières en de sluizen van Ittre en Lembeek zijn eindbestemming in Halle te bereiken. “Het wordt ongetwijfeld een leuke uitstap, zeker met goed weer”, zegt Carine Van de Velde, de gemeentelijke administratieve medewerkster die tevens het secretariaat van de seniorenraad waarneemt. “De deelnemers krijgen alleszins waar voor hun geld met enkele boeiende ervaringen in de wereld van het scheepsvaren, een koude schotel aan boord en prachtige panorama’s en dit in een bijzonder rustige sfeer”.
Deelnemen kost 54€, catering aan boord en busvervoer inbegrepen. Vertrek aan de kerk in Herfelingen om 08u30 (aanwezig om 08u15) en aan het centrum in Herne om 08u45 (aanwezig om 08u30).
Meer info en inschrijven alleszins voor 15 mei via carine.vandevelde@herne.be (02/397.11.69).  
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief