HERNE – Fanfare De Ware Broeders viert 125-jarig bestaan met groots feestweekend

C21

HERNE – Fanfare De Ware Broeders viert 125-jarig bestaan met groots feestweekend

Feestweekend_mei_2017
HERNE – Fanfare De Ware Broeders viert 125-jarig bestaan met groots feestweekend - Affiche
 

Dit jaar bestaat de Koninklijke Fanfare ‘De Ware Broeders Herfelingen’ exact 125 jaar en dat wordt gevierd. Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei wordt dan ook een feesttent opgetrokken op de parking van het Bavocentrum. Daar schotelen De Ware Broeders dan een driedaags gevarieerd ontspanningsprogramma voor. Iedereen is er van harte welkom om mee te vieren.

Oberbayern
De aftrap van het feestweekend wordt gegeven op vrijdag 26 mei om 20u met een authentieke Oberbayern-avond. “Bij wie doet dit nog geen belletje rinkelen?”, zegt woordvoerster Maya Van Holder. “Denk aan de typerende Oostenrijkse bierfeesten, de talrijke Tiroler Mädchen, de vrolijke tirolermuziek, de bierpotten gevuld met gerstenat met als toemaatje een heerlijke schuimlaag en bovenal de ongeremde ambiance! Kom dan ook in de vroege uurtjes gezellig plaatsnemen aan onze lange houten biertafels en je onderdompelen in het bijzonder Oostenrijks kader. Die Gipfelfreunde, Sammy Baker en DJ Franzke zorgen daarbij alvast voor de gepaste muzikale omkadering. Ook voor wie een hongertje heeft, is er een toepasselijk hapje, Bratwurst mit Sauerkraut, voorzien. Als je al deze factoren even laat sudderen, barst het feestje even later zeker helemaal los. Uiteraard wordt iedereen verwacht in Beierse out­fit. Voor de gratis bierpot zorgen wij wel!”
Dansbeats
Eens Herfelingen ontwaakt uit de Oostenrijkse droom, wordt de feesttent alweer klaargestoomd voor een nieuwe feestdag. Op zaterdagavond 27 mei worden de stemmen gesmeerd en de beste dansschoenen bovengehaald samen met Bram en Lennert, Soulbrothers, DJ Lisa Smolders en Discobaar Sorry 't Zijn Wij Maar. Een ideale gelegenheid om zich helemaal te laten onderdompelen in hoogstaand muzikaal entertainment en te zich te laten overspoelen door hevige dansbeats! Wie de avond in pure klasse wil beleven kan gaan voor de VIP-formule met daarbij ook een hapje en een tapje.
Familiedag
Zondag 28 mei wordt graag gemikt op groot en klein met een gezellige en rustige familiedag. Vanaf 11u30 is er dan feestrestaurant met hammetje met mosterdsaus, vol-au-vent en ballekes in tomatensaus. Doorlopend zijn er verder ook nog optredens van bevriende muziekverenigingen en kinderanimatie. De namiddag wordt verder gezet met een gocart race, een vrolijke volksdans onder begeleiding van Titty, een humoristisch variétéprogramma door Bosse & Maizen en als afsluiter een uniek optreden van KOKhER, een vleugje kleinkunst van de bovenste plank van eigen bodem.
Tickets voor vrijdag (VVK 8€, kassa 12€) en zaterdag (VVK 15€, kassa 20€) kunnen bekomen worden bij de muzikanten en in de voorverkooppunten De Zoete Inval Herfelingen, d’Erfzonde Kokejane, De Welvaart Herne, De Bascule Bellingen, Bij Felix Galmaarden, Relaks Lennik, Frituur Vierarmen Herfelingen en Frituur Hans en Frietje Herne. Inschrijven voor de VIP-bar op zaterdag (40€ per persoon) of de gocart race op zondag (15€ per ploeg van 4-6 personen) kan via info@dewarebroeders.be.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2017
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief