HERNE – Laatste dagen om in te schrijven voor de garageverkoop

C21

HERNE – Laatste dagen om in te schrijven voor de garageverkoop

Garageverkoop_herne_2015
HERNE – Laatste dagen om in te schrijven voor de garageverkoop - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 25 juni organiseert het gemeentebestuur opnieuw een garageverkoop. Dat is meteen de kans om allerlei zaken een tweede leven te gunnen of te maken dat zij op een passende bestemming geraken. Voor verzamelaars is het ook een unieke gelegenheid om hier en daar nog een leuk aardigheidje op de kop te kunnen tikken. Wie zich alsnog wil inschrijven moet zich reppen. Nu zondag 14 mei worden de inschrijvingen immers afgesloten.

“De garageverkoop stimuleert eveneens het sociaal leven in de gemeente”, geeft coördinatrice Carine Van de Velde aan. “Buren komen iets gemakkelijker bij elkaar. En de inwoners krijgen alvast ook de kans met elkaar kennis te maken rond gemeenschappelijke interesses. Dit geldt trouwens ook voor bezoekers van buiten de gemeente”.
“De uitgestrektheid van onze gemeente maakt wel dat wie in een dorpskern woont meer kans heeft om veel bezoekers te ontvangen”, vervolgt de coördinatrice. “Daarom geven wij dan ook inwoners die op afgelegen plaatsen wonen de kans een standje op te zetten op de parking van de sporthal De Hernekouter”.
Voor de garageverkoop geldt wel een bijzonder gemeentelijk reglement. Eens de inschrijvingen afgesloten wordt een folder samengesteld met daarop de deelnemers en de zaken die er te koop worden aangeboden. Inschrijven gebeurt best via de richtlijnen op deze websitepagina.
Meer info via carine.vandevelde@herne.be of 02/397.11.63 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Archief Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief