HERNE - Waanzinnig Weekend Herfelingen schenkt 2.500 euro aan Parochiale Werken

C21

HERNE - Waanzinnig Weekend Herfelingen schenkt 2.500 euro aan Parochiale Werken

Wawe_cheque
HERNE - Waanzinnig Weekend Herfelingen schenkt 2.500 euro aan Parochiale Werken - © Deschuyffeleer
 
Ww_herfelingen
 
Met deze keer de overhandiging van een cheque van 2.500€ aan de plaatselijke Parochiale Werken blijft de bestuursploeg van het Waanzinnig Weekend in Herfelingen het Bavocentrum voluit steunen. Met de jaarlijkse schenking houdt Waanzinnig Weekend overigens zo de traditie in ere zoals die, nu bijna 40 jaar terug, door toenmalig dorpspastoor Bavo, de grondlegger van het centrum, met zijn Dorpsfeesten in het leven werd geroepen. Die fakkel van die Dorpsfeesten werd dan mettertijd overgenomen door de organisatoren van het Waanzinnig Weekend, dit jaar overigens reeds aan zijn 19de editie toe.
Financieel gezond
"Met de overhandiging van deze cheque starten we ook ons nieuw werkjaar op”, zegt Wim Claes van Waanzinnig Weekend. “Gelijktijdig trakteren we ook al onze medewerkers van het afgelopen jaar op een barbecue en stellen we onze nieuwe affiche voor. Maar we zijn bovenal fier dat de financiële gezondheid van onze feesten het nog altijd toelaat om dergelijke cheques te overhandigen". Patrick Devos en Johan Vandenschriek, de afgevaardigden voor het Bavocentrum, namen de cheque dan ook met veel plezier in ontvangst.
Waanzinnig  
De affiche van de komende feesten is eens te meer de benaming ‘Waanzinnig’ meer dan waardig. Want tijdens het weekend van 14, 15 en 16 juli zit je in Herfelingen alleszins bijzonder goed als het op feesten aankomt. Het programma is ook nu weer een mix van sportevenementen afgewisseld met fuiven, animatie en optredens.
Het feestweekend start dit jaar op vrijdag 14 juli vanaf 18u opnieuw met de avondmountainbiketochten. Die is inmiddels ook al aan zijn 8ste editie toe. Later op de avond komt opnieuw de Lunatic Night aan de beurt met discobar ‘t Zijn wij maar’, Sound Of The Basement en dj Surrender2Bass.

Op zaterdag 15 juli vanaf 13u steekt Claudy Cuvelier van wal met het traditionele beachvolleytornooi. Vanaf  14u is er ook terug een rommelmarkt. In de late avond is er dan de spetterende ‘We Love the 90’s & 00’s’-party met dj Squirre, dj Kicken, dj F.R.A.N.K. en Party dj Wim.
 
Op zondag 16 juli vanaf 9u komen de motorliefhebbers aan hun trekken tijdens de 4de Motorrondrit. Om 10u45 gaat Pastoor Meskens voor in een misviering in de feesttent met aansluitend de autowijding. Verder wordt de zondag als familiedag volledig ingekleed om jong en minderjong te voorzien van ieder wat wils. Naast de barbecue, het zomerterras met streekbieren en het vervolg van het beachvolley biedt het kinderdorp dan amusement en plezier aan de kleinsten en kan er in de tent genoten worden van optredens van Hedwig Jacobs, Nicky Jones, Dennis, Yves Segers, Sam Gooris en Bart. Het feestweekend wordt traditioneel afgesloten met de Schieve Fuif met dj Reynders.
Meer info via www.waanzinnigweekend.be of via waanzinnigweekend@hotmail.com. Waanzinnig Weekend is ook te volgen via Facebook.
Veiligheid
Nuttig om weten voor de bezoekers is dat voor het waarborgen van de veiligheid geen fuivers in de feesttent worden toegelaten met rugzakken en grote handtassen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief