HERNE – Carwash met zomerterras van de Jonge Ware Broeders

HERNE – Carwash met zomerterras van de Jonge Ware Broeders

Carwash_jwb__aankondiging_2017
HERNE – Carwash met zomerterras van de Jonge Ware Broeders - © Deschuyffeleer
 

In het jubileumjaar naar aanleiding van het 125-jarig bestaan blijven het drukke tijden voor de Herfelingse koninklijke fanfare De Ware Broeders en haar jeugdafdeling De Jonge Ware Broeders. Zo organiseert die laatste, overigens naar jaarlijkse gewoonte, er op zaterdag 26 augustus tussen 10 en 18u haar welgekende carwash met zomerterras op het kerkplein.

Op die carwash is iedereen met zijn auto welkom. Voor het wassen van een gewone wagen wordt 6€ ingewacht, voor een grote wagen 8€. Terwijl de voertuigen onder handen worden genomen kunnen de bestuurders en hun gezelschap van hun kant terecht op het nabijgelegen zomerterras voor het nippen aan een heerlijk drankje.
Verder staat tijdens het weekend van 9 op 11 september ook het jaarlijks groots eetfestijn op het programma. Het huisorkest zorgt daarbij voor de plezante noot. Verder wordt ook al onder meer uitgekeken naar de traditionele deelname aan de intrede van St-Niklaas en zijn gevolg in Antwerpen op zaterdag 18 november met live uitzending op Ketnet en aan het prestigieus galadiner en galabal in het prachtig decor van het kasteel in het stadspark van Edingen.   
Meer info via voorzitter steven.vandereeckt@telenet.be (0478/25.14.03) en jeugdvoorzitter karlien-moonens@hotmail.com (0474/25.86.50).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Archief Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 19 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 18 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 12 jun 2018

archief