HERNE – Opnieuw een spetterend kermisweekend op komst

HERNE – Opnieuw een spetterend kermisweekend op komst

Kermisweekend_sint-pieters-kapelle
HERNE – Opnieuw een spetterend kermisweekend op komst - © Deschuyffeleer
 

Tijdens het eerste weekend van september organiseert de koninklijke fanfare Sint-Pieters-Herleving in deelgemeente Sint-Pieters-Kapelle opnieuw tal van activiteiten naar aanleiding van de jaarlijkse kermis. En dat belooft alleszins eens te meer een drukke bedoening te worden. Die activiteiten zijn trouwens nog de enige in het dorp die het jaarlijks kermisgebeuren uitstraling geven.

Feestconcerten
Het kermisweekend start op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september telkens om 20u met een wervelend en verrassend fanfareconcert in de polyvalente feestzaal. Thema is deze keer ‘Tournée Musicale’. Zoals steeds staat de fanfare onder de leiding van dirigent Pascal Bosmans. Toegangskaarten in voorverkoop kosten 8€, aan de kassa wordt dat 12€. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang. Kaarten voorbehouden kan via 0475/39.23.55.
Rommelmarkt
Zondag 3 september wordt zoals gebruikelijk het topgebeuren van het kermisweekend. ’s Morgens vanaf 8u is er dan in het centrum de nu al 5de editie van de succesrijke rommelmarkt van het jeugdensemble SPH Crescendo van de fanfare. Alle info hieromtrent kan via 0498/04.39.76. ’s Middags is iedereen ook welkom op de reuze barbecue in en rond de polyvalente feestzaal aan de democratische prijs van 14€.
Muziek Anders
Het kermisgebeuren wordt zoals nu toch al enkele jaren afgesloten met het altijd weer meeslepende en emotionele Muziek Anders, het concert van het jeugdensemble SPH Crescendo waarbij ook personen met een beperking kunnen aansluiten.         
Alle nuttige info is overigens terug te vinden op www.uwfanfare.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 19 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 18 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 12 jun 2018

archief